6303 19 00 Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety, lambrekiny okienne lub łóżkowe, dziane (z wył. Z włókien syntetycznych i markiz, zasłon przeciwsłonecznych)
Kod CN 6303 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 13.92.15.0 - Firanki, zasłony (włącznie z draperiami) i wewnętrzne rolety; lambrekiny zasłonowe lub łóżkowe
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1518 00 99 - Mieszaniny lub przetwory z tłuszczów i olejów zwierzęcych lub roślinnych, lub z frakcji różnych tłuszczów lub olejów, niejadalne, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 15
-
Kod CN: 6402 91 10 - Obuwie zakrywające kostkę, z metalowym noskiem ochronnym, z podeszwami zewnętrznymi i cholewkami, z gumy lub tworzyw sztucznych (z wył. obuwia nieprzemakalnego objętego pozycją 6401, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego)
-
Kod CN: 8423 81 80 - Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 3811 90 00 - Inhibitory utleniania, inhibitory tworzenia się żywic, dodatki zwiększające lepkość, preparaty antykorozyjne oraz pozostałe preparaty dodawane do olejów mineralnych, włącznie z benzyną, lub do innych cieczy, stosowanych do tych samych celów, co oleje mineralne (z wył. środków przeciwstukowych i dodatków do olejów smarowych)
-
Kod CN: 1208 10 00 - Mąka i mączka, z soi
-
Kod CN: 5402 - Przędza z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową (monofilamentem) syntetyczną, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 2208 30 41 - Szkocka whisky „blended malt”, w pojemnikach o objętości <= 2 l
-
Kod CN: 2812 15 00 - Monochlorek siarki
-
Kod CN: 0402 91 59 - Mleko i śmietana, zagęszczone, o zawartości tłuszczu > 10%, ale <= 45%, niezawierające dodatku cukru lub innego środka słodzącego, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 2,5 kg (z wył. w stałej postaci)
-
Kod CN: 2008 70 69 - Brzoskwinie, włączając nektaryny, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 13% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg