8423 81 80 Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące nieelektroniczne środki do pomiaru mas, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8423 81 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.29.39.0 - Pozostałe urządzenia do ważenia i mierzenia
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2814 10 00 - Amoniak bezwodny
-
Kod CN: 7201 50 - Surówka zwierciadlista, w gąskach, blokach lub pozostałych pierwotnych postaciach
-
Kod CN: 2007 91 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 2828 10 00 - Techniczny podchloryn (chloran (I)) wapnia i pozostałe podchloryny (chlorany (I)) wapnia
-
Kod CN: 8481 80 39 - Zawory do grzejników centralnego ogrzewania (z wył. zaworów termostatycznych)
-
Kod CN: 2933 53 - Allobarbital (INN), amobarbital (INN), barbital (INN), butalbital (INN), butobarbital, cyklobarbital (INN), metylfenobarbital (INN), pentobarbital (INN), fenobarbital (INN), sekbutabarbital (INN), sekobarbital (INN) i winylbital (INN); ich sole
-
Kod CN: 1513 11 91 - Olej kokosowy surowy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 1604 19 92 - Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
-
Kod CN: 1806 10 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 5205 22 00 - Nitka pojedyncza z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej >= 232,56 decyteksa, ale < 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym > 14, ale <= 43" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)