6403 91 Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
-
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
-
Kod CN: 2209 00 19 - Ocet winny, w pojemnikach o objętości > 2 litry
-
Kod CN: 4106 40 10 - Skóry i skórki z gadów, tylko wstępnie garbowane garbnikami roślinnymi
-
Kod CN: 8903 91 - Żaglowce i jachty, z pomocniczym silnikiem lub bez, wypoczynkowe lub sportowe
-
Kod CN: 2204 21 44 - Wina jakościowe produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 13% obj. (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)
-
Kod CN: 0808 30 90 - Gruszki, świeże (z wył. gruszek na perry, luzem, od dnia 1 sierpnia do dnia 31 grudnia)
-
Kod CN: 8213 00 00 - Nożyczki, nożyce krawieckie i podobne nożyce oraz ostrza do nich z metalu nieszlachetnego (z wył. nożyc do żywopłotów, nożyc ogrodniczych dwuręcznych i podobnych dwuręcznych nożyc, sekatorów i podobnych jednoręcznych nożyc ogrodniczych i nożyc kowalskich do kopyt)
-
Kod CN: 0404 10 58 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, nawet zagęszczona, niezawierająca dodatku cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy (z wył. w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci)
-
Kod CN: 0303 81 30 - Żarłacz śledziowy (Lamna nasus), zamrożony