6406 Części obuwia, włącznie z cholewkami, nawet przymocowanymi do podeszew innych niż podeszwy zewnętrzne; wkładki wyjmowane, podkładki pod pięty i podobne artykuły; getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. artykułów z azbestu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6406 10 - Cholewki i ich części (z wył. usztywniaczy i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
Kod CN: 6406 10 10 - Cholewki i ich części, ze skóry wyprawionej (z wył. usztywniaczy)
Kod CN: 6406 10 90 - Cholewki, nawet przymocowane do podeszew innych niż podeszwy zewnętrzne i części do nich (z wył. usztywniaczy i części zasadniczych wykonanych ze skóry wyprawionej lub z azbestu)
Kod CN: 6406 20 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy lub tworzyw sztucznych
Kod CN: 6406 20 10 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z gumy
Kod CN: 6406 20 90 - Podeszwy zewnętrzne i obcasy, z tworzyw sztucznych
Kod CN: 6406 90 - Części obuwia; wkładki wyjmowane, podkładki pod pięty i podobne artykuły; getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych i obcasów, z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
Kod CN: 6406 90 30 - Komplety cholewek przymocowanych do wkładek wewnętrznych lub do innych części podeszwy (z wył. z azbestu lub przymocowanych do podeszwy zewnętrznej)
Kod CN: 6406 90 50 - Wkładki wyjmowane i pozostałe dodatki do obuwia, wyjmowane
Kod CN: 6406 90 60 - Podeszwy zewnętrzne (zelówki) ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej
Kod CN: 6406 90 90 - Części obuwia i getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych ze skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, z gumy lub tworzyw sztucznych, obcasów z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze, wyjmowanych dodatków, i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2006 00 91 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem [odsączone, lukrowane lub kandyzowane] o zawartości cukru <= 13% masy
Kod CN: 7208 26 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 3 mm, ale < 4,75 mm, trawione, bez wzorów wypukłych
Kod CN: 2924 12 00 - Fluoroacetamid (ISO), monokrotofos (ISO) i fosfamidon (ISO)
Kod CN: 8714 10 40 - Tłumiki i rury wydechowe, i ich części, do motocykli, włącznie z motorowerami
Kod CN: 7610 90 90 - Konstrukcje i części takich konstrukcji, z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane i płyty, pręty, kształtowniki, rury i podobne, przygotowane do stosowania w konstrukcjach, z aluminium, gdzie indziej nieklasyfikowane (z wył. budynków prefabrykowanych objętych pozycją 9406, drzwi, okien i ram do nich i progów do drzwi, mostów i części mostów, wież i masztów kratowych)
Kod CN: 6802 - Obrobione kamienie budowlane lub pomnikowe (z wył. łupków) i artykuły z nich; kostki mozaikowe, i podobne z kamieni naturalnych (włącznie z łupkami), nawet na podłożu; sztucznie barwione ziarna, odłamki i proszek, z kamieni naturalnych, włącznie z łupkami (z wył. kostki brukowej, płyt nawierzchniowych, krawężników i płyt chodnikowych; wyrobów z topionego bazaltu i ze spiekanego steatytu; biżuterii, zegarów, lamp i ich części; guzików, kredy, oryginalnych rzeźb i posągów)
Kod CN: 8432 39 90 - Sadzarki i przesadzarki (z wył. do bezpośredniego siewu w uprawie zerowej)
Kod CN: 4107 11 90 - Skóra i skórka wyprawiona z pełnym licem, włączając skórę pergaminowaną, niedwojona, bydlęca (włączając bawolą) lub zwierząt jednokopytnych, przetworzona dalej po garbowaniu lub kondycjonowaniu, odwłoszona (z wył. skóry bydlęcej (włączając bawolą) o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych), skóry zamszowej, skóry lakierowanej i skóry lakierowanej laminowanej, i skóry metalizowanej)
Kod CN: 0710 29 00 - Warzywa strączkowe, nawet łuskane, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone (z wył. grochu i fasoli)
Kod CN: 1702 60 95 - Fruktoza, w postaci stałej i syrop fruktozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, zawierające w stanie suchym > 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy, syropu inulinowego, fruktozy chemicznie czystej i cukru inwertowanego)