6406 90 Części obuwia; wkładki wyjmowane, podkładki pod pięty i podobne artykuły; getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. podeszw zewnętrznych i obcasów, z gumy lub tworzyw sztucznych, cholewek i ich części innych niż usztywniacze i części zasadniczych wykonanych z azbestu)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8414 80 51 - Sprężarki wyporowe-tłokowe, mogące wytwarzać maksymalne nadciśnienie > 1,5 MPa (15 barów), o wydajności na godzinę <= 120 m³ (z wył. sprężarek, w rodzaju stosowanych w urządzeniach chłodniczych i sprężarek powietrza zainstalowanych na podwoziu kołowym i przeznaczonych do holowania przez inny pojazd)
-
Kod CN: 0306 92 90 - Homary "Homarus spp.", części, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włączając części w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie
-
Kod CN: 4802 56 80 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku <= 435 mm i o drugim boku <= 297 mm, po rozłożeniu, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 40 g/m², ale < = 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. o długości jednego boku 297 mm i drugiego boku 210 mm po rozłożeniu (format A4))
-
Kod CN: 6207 - Koszulki trykotowe i pozostałe trykoty, kalesony, majtki, koszule nocne, piżamy, płaszcze kąpielowe, szlafroki i podobne artykuły, męskie lub chłopięce (z wył. dzianych)
-
Kod CN: 0804 - Daktyle, figi, ananasy, awokado, guawa, mango i smaczelina, świeże lub suszone
-
Kod CN: 8421 31 00 - Filtry powietrza dolotowego do silników spalinowych
-
Kod CN: 8526 91 - Aparatura radionawigacyjna
-
Kod CN: 9018 90 30 - Urządzenia sztucznej nerki
-
Kod CN: 1604 19 91 - Filety, surowe, jedynie pokryte bułką tartą lub panierką, nawet podsmażone w oleju, zamrożone (z wył. z ryb łososiowatych, śledzi, sardynek, sardynel i brislingów lub szprot, tuńczyków, latającego bonito i pelamidy [Sarda spp.], makrel, sardeli, ryb z rodzaju Euthynnus, i gatunku Orcynopsis unicolor)
-
Kod CN: 8542 31 - Elektroniczne układy scalone jako procesory i sterowniki, nawet połączone z pamięciami, przetwornikami, układami logicznymi, wzmacniaczami, zegarami i układami czasowymi lub innymi układami