6704 Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich lub zwierzęcych, lub materiałów włókienniczych; artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
Podrzędne kody CN
Kod CN: 6704 11 00 - Kompletne peruki z materiałów włókienniczych syntetycznych
Kod CN: 6704 19 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z materiałów włókienniczych syntetycznych (z wył. Kompletnych peruk)
Kod CN: 6704 20 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów ludzkich i artykuły z włosów ludzkich, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN: 6704 90 00 - Peruki, sztuczne brody, brwi i rzęsy, podkłade do włosów i podobne, z włosów zwierzęcych, lub materiałów włókienniczych (z wył. Z materiałów włókienniczych syntetycznych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1302 20 90 - Substancje pektynowe, pektyniany i pektany, w postaci cieczy
Kod CN: 4407 21 - Mahogany "Swietenia spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
Kod CN: 1604 15 90 - Makrele z gatunków Scomber australasicus, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
Kod CN: 8516 60 - Piece, kuchnie, płyty kuchenne, kuchenki do gotowania; grille i ruszty, elektrotermiczne, do użytku domowego (z wył. Pieców do grzania pomieszczeń i kuchenek mikrofalowych)
Kod CN: 3815 19 10 - Katalizatory w postaci ziaren, z których >= 90% masy ma wielkość cząstek <= 10 mikrometrów, składające się z mieszaniny tlenków na nośniku magnezowokrzemianowym, zawierające: >= 20% masy, ale <= 35% masy miedzi, oraz >= 2% masy, ale < =3% masy bizmutu, oraz o pozornym ciężarze właściwym >= 0,2, ale <= 1,0
Kod CN: 2001 90 30 - Kukurydza cukrowa [Zea mays var. Saccharata], przetworzona lub zakonserwowana octem lub kwasem octowym
Kod CN: 4407 93 91 - Drewno z klonu "Acer spp.", przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, szlifowane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 0406 90 86 - Ser, o zawartości tłuszczu <= 40% masy i o zawartości wody, w substancji beztłuszczowej > 47% ale <= 52% masy, gdzie indziej niesklasyfikowany
Kod CN: 4804 19 19 - Papier siarczanowy na warstwę pokryciową tektury falistej, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm, w którym >= 80% masy całkowitej zawartości włókien składa się z włókien z drzew iglastych, otrzymanych w procesie chemicznym z zastosowaniem siarczanu lub sody, składający się z jednej lub więcej warstw niebielonych i warstwy zewnętrznej bielonej, podbielanej lub barwionej, o masie >= 175 g/m² (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802 lub 4803)
Kod CN: 2008 93 29 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)