8514 30 20 Elektryczne piece w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji obwodów drukowanych lub zespołów obwodów drukowanych
Kod CN 8514 30 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.21.13.0 - Piece przemysłowe lub laboratoryjne, elektryczne; urządzenia działające na zasadzie indukcji lub strat dielektrycznych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 7007 11 10 - Szkło bezpieczne hartowane o wymiarach i kształtach odpowiednich do wbudowania w pojazdach mechanicznych
-
Kod CN: 8451 80 80 - Maszyny i urządzenia do powlekania lub impregnowania przędzy, materiałów lub gotowych wyrobów włókienniczych (z wył. kalandrów i pras uniwersalnych)
-
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4407 - Drewno przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 4412 94 90 - Drewno warstwowe jako płyta stolarska, płyta warstwowa i płyta podłogowa (z wył. z bamusa, drewna z przynajmniej jedną warstwą z drewna drzew liściastych, sklejki, składającej się wyłącznie z arkuszy z drewna, o grubości warstwy <= 6 mm, płyt z drewna utwardzonego, płyt komórkowych z drewna, intarsji drewnianej i płyt identyfikowanych jako składniki mebli)
-
Kod CN: 9306 30 30 - Naboje i części do nich, do broni wojskowej
-
Kod CN: 0303 69 70 - Buławik nowozelandzki (miruna nowozelandzka) (Macruronus novaezelandiae), zamrożony
-
Kod CN: 1902 20 30 - Makarony nadziewane mięsem lub innymi substancjami, nawet poddane obróbce cieplnej lub inaczej przygotowane, zawierające > 20% masy kiełbasy i tym podobnych, mięsa i podrobów, dowolnego rodzaju, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju lub pochodzenia
-
Kod CN: 2009 90 29 - Mieszanki soków owocowych, włączając z moszczu gronowego, i soków z warzyw, niesfermentowane, o liczbie Brixa > 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu oraz mieszanek soku jabłkowego i gruszkowego)
-
Kod CN: 2826 - Fluorki; fluorokrzemiany, fluorogliniany i pozostałe złożone sole fluorowe (z wył. nieorganicznych lub organicznych związków rtęci)