6810 11 Bloki ścienne i cegły, z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia, nawet zbrojone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6203 49 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z materiałów włókienniczych, męskie lub chłopięce (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien syntetycznych, z dzianin, strojów kąpielowych i slipów)
-
Kod CN: 2933 39 45 - 3,5-Dichloro-2,4,6-trifluoropirydyna
-
Kod CN: 8215 10 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, zawierające tylko artykuły platerowane metalem szlachetnym
-
Kod CN: 7208 36 00 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 10 mm, nietrawione, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 5607 50 - Szpagat, powróz, linki i liny, z włókien syntetycznych, nawet plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi (z wył. z polietylenu lub polipropylenu)
-
Kod CN: 5509 91 00 - Przędza zawierająca głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z wełną lub cienką sierścią zwierzęcą (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy z włókien odcinkowych poliestrowych, akrylowych lub modakrylowych)
-
Kod CN: 1508 90 90 - Olej z orzeszków ziemnych i jego frakcje nawet rafinowane (z wył. modyfikowanych chemicznie, oleju surowego i do zastosowań technicznych lub przemysłowych)
-
Kod CN: 2006 00 35 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, orzechy nerkowca, orzechy brazylijskie, areca (lub betel), cola i makadamia, zakonserwowane cukrem, odsączone, lukrowane lub kandyzowane o zawartości cukru > 13% masy
-
Kod CN: 2303 10 - Pozostałości z produkcji skrobi i podobne pozostałości
-
Kod CN: 0106 33 00 - Strusie, emu (Dromaius novaehollandiae), żywe