7108 20 00 Złoto monetarne
Kod CN 7108 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.41.20.0 - Złoto w stanie surowym lub półproduktu, lub w postaci proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8502 39 20 - Turbogeneratory
-
Kod CN: 0206 22 00 - Wątroby jadalne z bydła, zamrożone
-
Kod CN: 7306 11 90 - Rury przewodowe, w rodzaju stosowanych do rurociągów ropy naftowej lub gazu, spawane spiralnie, z wyrobów walcowanych płaskich ze stali nierdzewnej, o zewnętrznej średnicy <= 406,4 mm
-
Kod CN: 5514 41 00 - Tkaniny o splocie płóciennym, zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych poliestrowych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej > 170 g/m², zadrukowane
-
Kod CN: 6204 61 - Spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, damskie lub dziewczęce (z wył. dzianych, fig i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 1602 90 69 - Mięso lub podroby, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające mięso lub podroby z bydła (z wył. z drobiu, świń domowych, dziczyzny lub królików, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 5703 30 82 - Płyty z materiałów włókienniczych chemicznych, igłowe, nawet gotowe (z wył. z polipropylenu, nylonu lub pozostałych poliamidów i płyt dywanowych o powierzchni > 1 m²)
-
Kod CN: 5515 99 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, innych niż zmieszanych głównie lub wyłącznie z włóknami ciągłymi chemicznymi lub bawełną (z wył. z włókien odcinkowych akrylowych, modakrylowych lub poliestrowych)
-
Kod CN: 0207 26 70 - Nogi i ich kawałki (z wył. podudzi), z indyka (z gatunków domowych), z kośćmi, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 3302 10 29 - Preparaty zawierające czynniki zapachowe charakterystyczne dla napojów, zawierające >= 1,5% masy tłuszczu z mleka, >= 5% masy sacharozy lub izoglukozy, >= 5% masy glukozy lub skrobi, w rodzaju stosowanych do produkcji napojów (z wył. o rzeczywistym stężeniu objętościowym alkoholu > 0,5% obj.)