7110 11 00 Platyna, w stanie surowym lub w postaci proszku
Kod CN 7110 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.41.30.0 - Platyna w stanie surowym lub półproduktu lub w postaci proszku
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5211 49 - Tkaniny bawełniane, zawierające głównie, ale < 85% masy bawełny, zmieszanej głównie lub wyłącznie z włóknami chemicznymi, o masie powierzchniowej > 200 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym i o splocie płóciennym)
-
Kod CN: 2208 90 71 - Wódki i napoje spirytusowe destylowane z owoców, w pojemnikach o objętości > 2 litry (z wył. napojów spirytusowych otrzymanych przez destylację wina z winogron lub wytłoków z winogron, ze śliwek, gruszek i wiśni))
-
Kod CN: 3903 90 90 - Polimery styrenu, w formach podstawowych (z wył. polistyrenu, kopolimerów styren-akrylonitrylu (SAN) i akrylonitryl-butadien-styrenu (ABS), kopolimeru wyłącznie styrenu z alkoholem allilowym, o liczbie acetylowej >= 175, i polistyrenu bromowanego, zawierającego >= 58% masy, ale <= 71% masy, bromu, w postaci bloków o nieregularnych kształtach, bryłek, proszków, granulek, płatków i podobnych form masowych)
-
Kod CN: 1806 10 15 - Proszek kakaowy zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego, niezawierający sacharozy lub zawierający < 5% masy sacharozy, włącznie z cukrem inwertowanym wyrażonym jako sacharoza lub izoglukozy wyrażonej jako sacharoza
-
Kod CN: 0403 10 31 - Jogurt o zawartości tłuszczu <= 3,0% masy (z wył. aromatyzowanego lub zawierającego dodatek owoców, orzechów lub kakao), zawierający dodatek cukru lub innego środka słodzącego
-
Kod CN: 2204 30 10 - Moszcz gronowy w trakcie fermentacji lub z fermentacją zatrzymaną inaczej niż przez dodanie alkoholu o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 1% obj. (z wył. moszczu gronowego, którego fermentacja została zatrzymana przez dodanie alkoholu)
-
Kod CN: 1604 15 - Makrele przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 0305 20 00 - Wątróbki, ikra i mlecz, z ryb, suszone, wędzone, solone lub w solance
-
Kod CN: 2925 19 20 - 3,3′,4,4′,5,5′,6,6′–Oktabromo-N,N′-etylenodiftalimid; N,N′-etylenobis(4,5-dibromoheksahydro-3,6-metanoftalimid)
-
Kod CN: 8528 71 99 - Aparatura odbiorcza dla telewizji, nawet zawierająca odbiorniki radiowe lub aparaturę do zapisu lub odtwarzania dźwięku lub obrazu, nieprzeznaczona do włączenia wyświetlacza lub ekranu wideo (z wył. tunerów wideo, set-top boksy z funkcją komunikacyjną)