7118 Monety, włącznie z monetami będącymi prawnym środkiem płatniczym (z wył. medali, biżuterii wykonanej z monet, pozycji kolekcjonerskich o wartości numizmatycznej, odpadów i złomu)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 7118 10 00 - Monety (z wył. monet będących prawnym środkiem płatniczym, monet złotych, medali, biżuterii wykonanej z monet, pozycji kolekcjonerskich o wartości numizmatycznej, odpadów i złomu)
Kod CN: 7118 90 00 - Monety, będące prawnym środkiem płatniczym (pieniądzem obiegowym)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7306 50 20 - Rury precyzyjne, spawane, zgrzewane, o okrągłym przekroju poprzecznym, ze stali stopowej innej niż nierdzewna
Kod CN: 6103 - Garnitury, komplety, marynarki, spodnie, spodnie na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki, bryczesy i szorty, męskie lub chłopięce, dziane (z wył. kurtek od wiatru i podobnych artykułów, występujących oddzielnie kamizelek, dresów, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 8436 - Urządzenia rolnicze, ogrodnicze, leśne, drobiarskie lub pszczelarskie, włączając kiełkowniki wyposażone w urządzenia mechaniczne lub cieplne; inkubatory i wylęgarnie drobiu; ich części
Kod CN: 8458 11 - Tokarki poziome, włączając centra tokarskie, do usuwania metalu, sterowane numerycznie
Kod CN: 1104 22 95 - Ziarna owsa perełkowane, krojone lub inaczej obrobione (z wył. płatkowanych, miażdżonych, łuszczonych, granulek i mąki)
Kod CN: 5402 11 00 - Przędza o dużej wytrzymałości na rozciąganie, z poliamidów aromatycznych (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 2007 99 50 - Dżemy, galaretki owocowe, marmolady, przeciery i pasty owocowe, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 13%, ale <= 30% masy (z wył. takich przetworów otrzymanych z owoców cytrusowych i przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
Kod CN: 0207 26 80 - Kawałki z kośćmi, z indyka (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. połówek lub ćwiartek, całych skrzydeł, nawet z końcami, grzbietów, szyj, grzbietów włącznie z szyjami, kuprów i końców skrzydeł, piersi, nóg i ich kawałków)
Kod CN: 0405 20 10 - Produkty mleczarskie do smarowania, o zawartości tłuszczu >= 39% ale < 60% masy
Kod CN: 6102 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)