7210 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno, platerowane, powleczone lub pokryte
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0811 20 - Maliny, jeżyny, morwy, owoce mieszańców malin z jeżynami, porzeczki czarne, białe lub czerwone i agrest, , niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, nawet słodzone
-
Kod CN: 8462 29 98 - Giętarki, krawędziarki, obrabiarki do prostowania lub prostownice, włączając prasy, niehydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (z wył. urządzeń do obróbki wyrobów płaskich i maszyn do produkcji urządzeń półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych)
-
Kod CN: 3923 40 90 - Szpule, kopki, cewki i podobne nośniki, z tworzyw sztucznych (z wył. do błon fotograficznych i kinematograficznych lub do taśm, filmów i podobnych, do rejestrowania dźwięku lub obrazu, lub sygnałów, danych lub programów)
-
Kod CN: 2915 60 19 - Kwasy butanowe oraz ich sole i estry (z wył. 1-izopropylo-2,2-dimetylotrimetyleno diizomaślanu)
-
Kod CN: DZIAŁ 43 - SKÓRY FUTERKOWE I FUTRA SZTUCZNE; WYROBY Z NICH
-
Kod CN: 7318 15 20 - Wkręty i śruby, nawet z nakrętkami lub podkładkami, z żeliwa lub ze stali, do mocowania kolejowych, torowych materiałów konstrukcyjnych (z wył. wkrętów do podkładów)
-
Kod CN: 2009 81 51 - Sok żurawinowy (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), niesfermentowany, o liczbie <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru > 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 8465 91 20 - Piły tarczowe do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej)
-
Kod CN: 2206 00 - Cydr (cidr), perry, miód pitny i pozostałe napoje fermentowane oraz mieszanki napojów fermentowanych i napojów bezalkoholowych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. piwa, wina ze świeżych winogron, moszczu gronowego, wermutu i pozostałych win ze świeżych winogron aromatyzowanych roślinami lub substancjami aromatycznymi)
-
Kod CN: 2008 50 79 - Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek cukru, ale niezawierające alkoholu, o zawartości cukru > 9%, ale <= 15% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg