7211 23 80 Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości < 600 mm, i o grubości < 0,35 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, zawierające < 0,25% masy węgla (z wył. elektrotechnicznych)
Kod CN 7211 23 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 7211 23 80. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 24.32.10.0 - WYROBY PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, NIEPOKRYTE
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0204 50 55 - Grzbiety i/lub środki z kóz, zamrożone
Kod CN: 1901 90 95 - Przetwory spożywcze w postaci proszku, składające się z mieszanki odtłuszczonego mleka i/lub serwatki i tłuszczów/olejów roślinnych, o zawartości tłuszczów/olejów nieprzekraczającej 30 % masy
Kod CN: DZIAŁ 95 - ZABAWKI, GRY I ARTYKUŁY SPORTOWE; ICH CZĘŚCI I AKCESORIA
Kod CN: 9024 10 20 - Maszyny i urządzenia do uniwersalnego testowania właściwości mechanicznych metali lub do prób rozciągania
Kod CN: 8544 60 - Przewody elektryczne, do napięć > 1 000 V, izolowane, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 9401 53 00 - Meble do siedzenia, rattanowe
Kod CN: 8523 29 15 - Taśmy magnetyczne; dyski magnetyczne, niezapisane, do rejestrowania dźwięku lub innych zjawisk
Kod CN: 0208 90 60 - Mięso i jadalne podroby z reniferów, świeże, schłodzone lub zamrożone
Kod CN: 0404 10 36 - Serwatka i serwatka zmodyfikowana, w proszku, granulkach lub w innej stałej postaci, zawierająca dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości białka [zawartość azotu × 6,38] > 15% masy, i o zawartości tłuszczu > 1,5%, ale <= 27% masy
Kod CN: 5301 29 00 - Len czesany lub przerobiony w inny sposób, ale nieprzędziony (z wył. międlonego, trzepanego i roszonego)