7216 31 90 Ceowniki, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości > 220 mm
Kod CN 7216 31 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.71.0 - Kształtowniki otwarte nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2936 24 00 - D- lub DL-kwas pantotenowy (witamina B3 lub witamina B5) i jego pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 8541 29 00 - Tranzystory, o wspólczynniku strat >= 1 W (inne niż fototranzystory)
-
Kod CN: 8420 91 10 - Walce do kalandrów lub innych maszyn do walcowania, z żeliwa (z wył. do obróbki metali lub szkła)
-
Kod CN: 3808 92 40 - Środki grzybobójcze (fungicydy), na bazie benzimidiazoli, pakowane do postaci lub w opakowania do sprzedaży detalicznej, lub w postaci preparatów lub artykułów (z wył. nieorganicznych fungicydów i towarów objętych podpozycją 3808 59 00)
-
Kod CN: 8465 93 00 - Szlifierki, gładzarki lub polerki, do drewna, korka, kości, ebonitu, twardych tworzyw sztucznych lub podobnych twardych materiałów (z wył. maszyn do obróbki ręcznej i centrów obróbkowych)
-
Kod CN: 0306 16 99 - Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 7220 20 81 - Wyroby walcowane płaskie ze stali nierdzewnej, o szerokości < 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, o grubości <= 0,35 mm i zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 8542 32 - Elektroniczne układy scalone jako pamięci
-
Kod CN: 1602 32 19 - Mięso lub podroby z ptactwa z gatunku [Gallus domesticus], przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej, zawierające >= 57 % masy mięsa lub podrobów drobiowych (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 8539 32 20 - Lampy na pary rtęci lub sodu