0306 16 99 Krewetki wód zimnych (Pandalus spp.), nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krewetkami w skorupach gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
Kod CN 0306 16 99 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.20.31.0 - Skorupiaki zamrożone, suszone, solone lub w solance
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 9030 90 00 - Części i akcesoria do przyrządów i aparatów, do pomiaru lub kontroli wielkości elektrycznych lub do pomiaru lub wykrywania promieniowania jonizującego, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: DZIAŁ 86 - LOKOMOTYWY POJAZDÓW SZYNOWYCH, TABOR SZYNOWY I JEGO CZĘŚCI; OSPRZĘT I ELEMENTY TORÓW KOLEJOWYCH LUB TRAMWAJOWYCH, I ICH CZĘŚCI; KOMUNIKACYJNE URZĄDZENIA SYGNALIZACYJNE WSZELKICH TYPÓW, MECHANICZNE (WŁĄCZAJĄC ELEKTROMECHANICZNE)
-
Kod CN: 8303 00 40 - Opancerzone lub wzmocnione sejfy, kasy oraz drzwi i szafki na depozyty do skarbców, z metalu nieszlachetnego
-
Kod CN: 2932 92 00 - 1-(1,3-Benzodioksol-5-ilo)propan-2-on
-
Kod CN: 0302 59 30 - Rdzawiec (Pollachius pollachius), świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 8705 10 00 - Dźwigi samojezdne ( żurawie samochodowe) (z wył. pojazdów pogotowia technicznego)
-
Kod CN: 1703 - Melasy powstałe z ekstrakcji lub rafinacji cukru
-
Kod CN: 0802 90 - Orzechy, świeże lub suszone, nawet łuskane lub obrane (z wył. orzechów kokosowych, orzechów brazylijskich, orzechów włoskich, orzechów nerkowca, migdałów, orzechów leszczyny, kasztanów, pistacji, orzechów makadamia, orzechów kola i orzechów areka)
-
Kod CN: 4414 00 90 - Ramy do obrazów, fotografii, luster lub podobnych przedmiotów, drewniane (z wył. z drewna tropikalnego "akacja afrykańska, alan, azobé, balsa, biały lauan, białe meranti, biała seraya, ciemnoczerwone meranti, dibétou, ilomba, imbuia, iroko, jasnoczerwone meranti, jelutong, jongkong, kapur, kempas, keruing, limba, mahoń (Swietenia spp.), makoré, mansonia, meranti bakau, merbau, obeche, okoumé, palisander z Para, palisander z Rio, palisander z Rose, ramin, sapelli, sipo, teak, tiama, virola i żółte meranti")
-
Kod CN: 1905 31 30 - Słodkie herbatniki, nawet zawierające kakao, zawierające >= 8% masy tłuszczu mleka (z wył. pokrytych lub powleczonych czekoladą lub innymi przetworami zawierającymi kakao)