7216 32 11 Dwuteowniki z równoległymi powierzchniami przylgowymi kołnierza, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości >= 80 mm, ale <= 220 mm
Kod CN 7216 32 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.71.0 - Kształtowniki otwarte nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, ze stali niestopowej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0908 12 00 - Gałka muszkatołowa, rozgniatana lub mielona
-
Kod CN: 4823 40 00 - Zwoje, arkusze i krążki, z nadrukami do rejestratorów, w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w krążki
-
Kod CN: 1604 13 11 - Sardynki, przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach, w oliwie (z wył. mielonych)
-
Kod CN: 8413 92 00 - Części do podnośników do cieczy, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 6106 90 50 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z lnu lub ramii, dziane (z wył. T-shirtów i trykotów)
-
Kod CN: 0207 54 - Kawałki i podroby jadalne z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone (z wył. wątróbek otłuszczonych)
-
Kod CN: 9006 51 00 - Aparaty fotograficzne z celownikiem przez obiektyw (lustrzanki jednoobiektywowe), z filmem zwijanym o szerokości <= 35 mm (z wył. aparatów fotograficznych dających odbitki natychmiastowe i aparatów fotograficznych specjalnych, objętych podpozycją 9006 10 lub 9006 30)
-
Kod CN: 0210 19 - Mięso ze świń, solone, w solance, suszone lub wędzone (z wył. szynek, łopatek i ich kawałków z kośćmi, boczku i jego kawałków)
-
Kod CN: 2303 30 00 - Pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane
-
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym