7218 Stal nierdzewna w postaci wlewków lub pozostałych form pierwotnych (z wył. wlewków do przetopu i wyrobów otrzymanych w procesie odlewania ciągłego); półprodukty ze stali nierdzewnej
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2302 30 90 - Otręby, śruta i inne pozostałości odsiewu, przemiału lub innej obróbki pszenicy, nawet granulowane (z wył. tych, w których zawartość skrobi <= 28 % masy i w których część przechodząca przez sito, o wymiarze oczek 0,2 mm, jest <=10% masy lub, alternatywnie, ta część, która przechodzi przez takie sito, zawiera po spopieleniu w przeliczeniu na suchy produkt >= 1,5% masy popiołu)
-
Kod CN: 0306 36 - Krewetki, nawet w skorupach, żywe, świeże lub schłodzone (z wył. krewetek wód zimnych (Pandalus spp., Crangon crangon)
-
Kod CN: 2106 90 59 - Syropy cukrowe, aromatyzowane lub barwione (z wył. syropu izoglukozowego, laktozowego, glukozowego i z maltodekstrynowego)
-
Kod CN: 0708 20 00 - Fasola "Vigna spp., Phaseolus spp.", łuskana lub niełuskana, świeża lub schłodzona
-
Kod CN: 4803 00 10 - Wata celulozowa, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 6203 22 80 - Komplety, męskie lub chłopięce, z bawełny (z wył. dzianych, roboczych, dresów, kompletów narciarskich i strojów kąpielowych)
-
Kod CN: 5110 00 00 - Przędza z grubej sierści zwierzęcej lub z włosia końskiego, włącznie z przędzą rdzeniową z włosia końskiego, nawet pakowana do sprzedaży detalicznej
-
Kod CN: 3807 00 - Smoła drzewna; oleje ze smoły drzewnej; kreozot drzewny; drzewna benzyna ciężka; pak roślinny; pak browarniany i preparaty podobne na bazie kalafonii, kwasów żywicznych lub paku roślinnego (z wył. paku burgundzkiego, paku żółtego, paku stearynowego, paku lanolinowego, smoły tłuszczowej i paku glicerynowego)
-
Kod CN: 2001 90 40 - Ignamy, słodkie ziemniaki i podobne jadalne części roślin, zawierające >= 5 % masy skrobi, przetworzone lub zakonserwowane octem lub kwasem octowym
-
Kod CN: 2007 91 10 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z owoców cytrusowych, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)