7222 19 90 Sztaby i pręty, ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, zawierające < 2,5% masy niklu (z wył. wyrobów o przekroju poprzecznym w kształcie koła)
Kod CN 7222 19 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.64.0 - Pozostałe pręty ze stali nierdzewnej, nieobrobione więcej niż kute, na gorąco walcowane, ciągnione lub wyciskane, włączając te, które po walcowaniu zostały skręcone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2208 40 39 - Rum i pozostałe napoje spirytusowe otrzymane przez destylację sfermentowanych produktów z trzciny cukrowej, o wartości <= 7,9 € za litr, w pojemnikach o objętości <= 2 litry (z wył. rumu o zawartości lotnych substancji [innych niż alkohol etylowy i metylowy] >= 225 g na hektolitr czystego alkoholu [z tolerancją 10%]
-
Kod CN: 4418 10 - Okna, okna balkonowe i ich ramy, z drewna
-
Kod CN: 8429 20 00 - Równiarki i niwelatory, samobieżne
-
Kod CN: 3920 10 24 - Folia obciskająca z niekomórkowego polietylenu, niedrukowana, o grubości <= 0,125 mm i o gęstości polietylenu < 0,94
-
Kod CN: 0306 14 - Kraby, nawet wędzone, nawet w skorupach, włącznie z krabami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 6202 92 00 - Anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych, kostiumów, kompletów, żakietów, blezerów, spodni i góry od kombinezonu narciarskiego)
-
Kod CN: 2204 21 80 - Wina produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChOG (inne niż wina musujące, pół-musujące i wina białe)
-
Kod CN: 4102 10 10 - Skóry jagnięce, surowe, z wełną, świeże lub solone, suszone, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. z jagniąt astrachańskich, karakułowych, perskich lub podobnych, jagniąt indyjskich, chińskich, mongolskich lub tybetańskich oraz poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 8536 50 05 - Przełączniki elektroniczne, włączając zabezpieczone temperaturowo przełączniki elektroniczne, składające się z tranzystora i logicznej płytki półprzewodnikowej "technologia chip-on-chip" (z wył. przekaźników i wyłączników automatycznych)
-
Kod CN: 0709 99 40 - kapary, świeże lub schłodzone