7224 90 03 Półprodukty ze stali szybkotnącej, o prostokątnym lub kwadratowym przekroju poprzecznym, walcowane na gorąco lub otrzymane przez odlewanie ciągłe, o szerokości mniejszej niż dwukrotna grubość
Kod CN 7224 90 03 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 7224 90 03. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 24.10.23.0 - Pozostała stal stopowa w postaci wlewków lub w pozostałych formach pierwotnych i półwyroby z pozostałej stali stopowej
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2620 91 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające antymon, beryl, kadm, chrom lub ich mieszaniny (z wył. tych z produkcji żeliwa lub stali)
Kod CN: 4407 26 30 - Białe lauan, białe meranti, białe seraya, żółte meranti i alan, przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, o grubości > 6 mm, strugane (z wył. Łączonego stykowo)
Kod CN: 0307 83 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, zamrożone
Kod CN: 9301 20 00 - Wyrzutnie rakiet; miotacze ognia; granatniki; wyrzutnie torped i podobne miotacze
Kod CN: 8486 20 00 - Maszyny i aparatura do produkcji elementów półprzewodnikowych lub elektronicznych układów scalonych
Kod CN: 7601 20 80 - Stopy aluminium, nieobrobione plastycznie (z wył. w postaci kęsisk płaskich i kęsów)
Kod CN: 8415 20 00 - Klimatyzatory, w rodzaju stosowanych przez ludzi w pojazdach mechanicznych
Kod CN: 0102 29 21 - Bydło domowe o masie > 80 kg, ale <= 160 kg, do uboju
Kod CN: 2303 10 11 - Pozostałości z produkcji skrobi z kukurydzy, o zawartości białka w przeliczeniu na suchy produkt > 40% masy (z wył. stężonych płynów z rozmiękczania)