7226 19 80 Wyroby walcowane płaskie ze stali krzemowej elektrotechnicznej, o szerokości < 600 mm, walcowane na zimno, nawet obrobione więcej, lub walcowane na gorąco i obrobione więcej, o ziarnach niezorientowanych
Kod CN 7226 19 80 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.10.54.0 - Wyroby płaskie walcowane o szerokości < 600 mm, ze stali krzemowej elektrotechnicznej
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1109 00 00 - Gluten pszenny, nawet suszony
-
Kod CN: 3920 61 00 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych poliwęglanów, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 7209 90 80 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, obrobione więcej niż walcowane na zimno, ale nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, nieperforowane
-
Kod CN: 3809 91 00 - Środki wykańczalnicze, nośniki barwników przyśpieszające barwienie, utrwalacze barwników i pozostałe preparaty, takie jak klejonki i zaprawy, w rodzaju stosowanych w przemyśle włókienniczym lub przemysłach podobnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. na bazie substancji skrobiowych)
-
Kod CN: 5206 41 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca głównie, ale < 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 714,29 decyteksa "o numerze metrycznym <= 14, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 4101 50 90 - Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
-
Kod CN: 2009 90 41 - Mieszanki soków owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 0904 12 00 - Pieprz z rodzaju Piper, rozgniatany lub mielony
-
Kod CN: 6403 99 11 - Obuwie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, z przyszwą wykonaną z pasków lub mające jedno lub więcej wycięć, w których wysokość podeszwy razem z obcasem > 3 cm
-
Kod CN: 0305 43 00 - Pstrągi i trocie (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), wędzone, włącznie z filetami, inne niż jadalne odpadki rybne