4101 50 90 Skóry i skórki bydlęce (włączając bawole) lub ze zwierząt jednokopytnych, surowe, całe, nawet odwłosione, lub dwojone, o masie jednej skóry > 16 kg, wapnione, piklowane lub inaczej konserwowane (z wył. świeżych lub mokrosolonych, suszonych w sposób zwykły lub suchosolonych, poddanych garbowaniu, pergaminowaniu lub dalszej wyprawie)
Kod CN 4101 50 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.42.0 - Skóry i skórki całe, surowe z bydła i zwierząt koniowatych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6403 91 98 - Obuwie damskie o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych lub skóry wtórnej, cholewkach ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia objętego grupowaniami od 6403 12 00 do 6403 40 00 i 6403 91 18)
-
Kod CN: 1006 30 94 - Ryż średnioziarnisty, całkowicie bielony, nawet polerowany lub glazurowany (z wył. parzonego)
-
Kod CN: 7609 00 00 - Łączniki rur lub przewodów rurowych "np. złączki nakrętne, kolanka, tuleje", z aluminium
-
Kod CN: 8479 82 00 - Maszyny do sporządzania mieszanek, ugniatania, zgniatania, kruszenia, mielenia, klasyfikowania, przesiewania, ujednorodnienia, emulsyfikowania lub mieszania obrabianej substancji, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. robotów przemysłowych)
-
Kod CN: 2903 31 00 - Dibromek etylenu (ISO) (1,2-dibromoetan)
-
Kod CN: 1207 40 90 - Nasiona sezamu, nawet łamane (z wył. do siewu)
-
Kod CN: 0706 90 30 - Chrzan "Cochlearia armoracia", świeży lub schłodzony
-
Kod CN: 0804 20 10 - Figi, świeże
-
Kod CN: 2008 30 - Owoce cytrusowe, przetworzone lub zakonserwowane, nawet zawierające dodatek cukru lub innej substancji słodzącej, lub alkoholu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5607 49 19 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, nieplecione, ani nieoplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)