7226 99 10 Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno i elektrolitycznie powleczone lub pokryte cynkiem (z wył. ze stali szybkotnącej lub ze stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN 7226 99 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.32.10.0 - WYROBY PŁASKIE ZE STALI, NIEOBROBIONE WIĘCEJ NIŻ WALCOWANE NA ZIMNO, O SZEROKOŚCI < 600 MM, NIEPOKRYTE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8473 30 80 - Części i akcesoria do maszyn do automatycznego przetwarzania danych lub innych urządzeń objętych podpozycją 8471, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. zespołów elektronicznych)
-
Kod CN: 9012 - Mikroskopy nieoptyczne: elektronowe, protonowe i aparatura dyfrakcyjna
-
Kod CN: 1520 00 00 - Glicerol surowy; wody glicerolowe i ługi glicerolowe
-
Kod CN: 3502 19 - Albumina jaja (z wył. suszonej [np. w postaci arkuszy, łusek, płatków, proszku])
-
Kod CN: 0703 10 19 - Cebula, świeża lub schłodzona (z wył. dymki)
-
Kod CN: 7216 10 00 - Ceowniki, dwuteowniki lub dwuteowniki szerokostopowe, z żeliwa lub stali niestopowej, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, ciągnione na gorąco lub wyciskane, o wysokości < 80 mm
-
Kod CN: 2008 93 21 - Żurawiny (Vaccinium macrocarpon, Vaccinium oxycoccos, Vaccinium vitis-idaea), przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru <= 9 % masy i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <= 11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem, ale nie w syropie oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past owocowych, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej)
-
Kod CN: 3305 20 00 - Preparaty do trwałej ondulacji lub prostowania włosów
-
Kod CN: 8413 50 69 - Pompy tłokowe, o napędzie silnikowym (z wył. pomp objętych podpozycją 8413 11 i 8413 19, pomp paliwa, oleju lub chłodziwa do tłokowych silników spalinowych, pomp do betonu, pomp hydraulicznych, włącznie z zespołami hydraulicznymi i pomp dawkujących)
-
Kod CN: 0307 79 00 - Małże i sercówki (rodziny Arcidae, Arcticidae, Cardiidae, Donacidae, Hiatellidae, Mactridae, Mesodesmatidae, Myidae, Semelidae, Solecurtidae, Solenidae, Tridacnidae i Veneridae), wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach