7305 20 00 Rury okładzinowe, w rodzaju stosowanych do wierceń przy poszukiwaniu ropy naftowej lub gazu, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z wyrobów płaskich z żeliwa lub stali
Kod CN 7305 20 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.20.22.0 - Rury okładzinowe i przewody rurowe, w rodzaju stosowanych do wierceń ropy naftowej lub gazu, spawane, o średnicy zewnętrznej > 406,4 mm, ze stali
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 87 00 - Uchowce (Haliotis spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance
-
Kod CN: 3921 90 60 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z produktów polimeryzacji addycyjnej, wzmocnionych, laminowanych, osadzonych na podłożu lub połączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych i pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918)
-
Kod CN: 8523 41 30 - Dyski do systemów odczytu laserowego, niezapisane, o pojemności zapisu > 900 megabajtów, ale <= 18 gigabajtów, inne niż kasowalne 'uniwersalne dyski wideo" [DVD-/+Rs]
-
Kod CN: 7305 20 00 - Rury okładzinowe, w rodzaju stosowanych do wierceń przy poszukiwaniu ropy naftowej lub gazu, o przekroju poprzecznym w kształcie koła, których zewnętrzna średnica > 406,4 mm, z wyrobów płaskich z żeliwa lub stali
-
Kod CN: 8447 11 00 - Dziewiarki okrągłe, o średnicy cylindra <=165 mm
-
Kod CN: 1602 49 30 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające >= 40%, ale < 80% masy mięsa lub dowolnego rodzaju podrobów, włącznie z tłuszczami dowolnego rodzaju (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów z mięsa)
-
Kod CN: 0709 59 - Grzyby jadalne, świeże lub schłodzone (z wył. grzybów z rodzaju "Agaricus" )
-
Kod CN: 1605 58 00 - Ślimaki, inne niż ślimaki morskie, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. wędzonych)
-
Kod CN: 9506 11 29 - Narty zjazdowe ( z wył. nart monoski i desek snowboardowych)
-
Kod CN: 0202 20 90 - Kawałki mięsa z bydła, z kośćmi, zamrożone (z wył. tusz i półtusz, ćwierci „kompensowanych”, przednich i tylnych)