7308 Konstrukcje i części konstrukcji "np. mosty i części mostów, wrota śluz, wieże, maszty kratowe, dachy, szkielety konstrukcji dachów, drzwi i okna oraz ramy do nich, progi drzwiowe, okiennice, balustrady, filary i kolumny", z żeliwa lub stali; płyty, pręty, kątowniki, kształtowniki, profile, rury i tym podobne, przygotowane do stosowania w konstrukcjach, z żeliwa lub stali (z wył. budynków prefabrykowanych objętych pozycją 9406)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0301 99 17 - Ryby słodkowodne żywe (z wył. ryb ozdobnych, pstrąga i troci, węgorza, karpiowatych (Cyprinus spp., Carassius spp., Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus, Catla catla, Labeo spp., Osteochilus hasselti, Leptobarbus hoeveni, Megalobrama spp.), łososia pacyficznego [Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus], łososia atlantyckiego "Salmo salar" i głowacicy "Hucho hucho")
-
Kod CN: 5404 - Przędza jednowłóknowa (monofilament) syntetyczna, o masie liniowej >= 67 decyteksów i której żaden wymiar przekroju poprzecznego <= 1 mm; pasek i podobne np. sztuczna słoma, z materiałów włókienniczych syntetycznych, o widocznej szerokości <= 5 mm
-
Kod CN: 2806 20 00 - Kwas chlorosulfonowy
-
Kod CN: 8532 90 00 - Części kondensatorów elektrycznych, stałych, nastawnych lub strojeniowych, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 9018 32 - Metalowe igły do zastrzyków oraz igły chirurgiczne, stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii
-
Kod CN: 0802 21 00 - Orzechy leszczyny "Corylus spp.", świeże lub suszone, w łupinach
-
Kod CN: 7419 99 90 - Artykuły z miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 5208 21 - Tkaniny bawełniane o splocie płóciennym, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej <= 100 g/m², bielone
-
Kod CN: 1006 30 65 - Ryż długooziarnisty, o stosunku długości do szerokości > 2 ale < 3, całkowicie bielony, parzony, nawet polerowany lub glazurowany
-
Kod CN: 1106 10 00 - Mąka, mączka i proszek, z grochu, fasoli, soczewicy i innych suszonych warzyw strączkowych objętych pozycją 0713