7308 90 Konstrukcje i części konstrukcji, z żeliwa lub stali, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. mostów i części mostów, wież i masztów kratowych, drzwi, okien i ram do nich oraz progów drzwiowych, elementów rusztowań, szalowań, deskowań lub obudów kopalnianych)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4202 22 - Torebki, nawet z paskiem na ramię, włączając te bez uchwytu, z zewnętrzną powierzchnią z tworzyw sztucznych lub z materiałów włókienniczych
-
Kod CN: 8504 22 - Transformatory z ciekłym dielektrykiem, o mocy wyjściowej > 650 kVA, ale <= 10 000 kVA
-
Kod CN: 8713 10 00 - Wózki dla osób niepełnosprawnych, bez mechanicznego napędu
-
Kod CN: 8404 10 00 - Instalacje pomocnicze przeznaczone do współpracy z kotłami objętymi pozycją 8402 lub 8403, np. podgrzewacze wody, podgrzewacze pary, zdmuchiwacze sadzy, podgrzewacze powietrza
-
Kod CN: 6907 21 00 - Płyty chodnikowe, kafle lub płytki ścienne, ceramiczne, o współczynniku absorpcji wody w masie <= 0,5 % (z wył. ogniotrwałych, kostek mozaikowych, ceramiki wykończeniowej)
-
Kod CN: 5205 46 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien czesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej >= 106,38 decyteksa, ale < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, ale <= 94, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 8112 29 00 - Artykuły z chromu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2009 90 95 - Mieszanki soków z owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości<= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 2903 74 00 - Chlorodifluoroetany
-
Kod CN: 0711 40 00 - Ogórki i korniszony, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia