7616 99 90 Artykuły z aluminium, nieodlewane, gdzie indziej nieklasyfikowane
Kod CN 7616 99 90 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.99.29.0 - Pozostałe wyroby z metali nieszlachetnych, gdzie indziej niesklasyfikowane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 5513 39 00 - Tkaniny zawierające głównie, ale < 85% masy włókien odcinkowych syntetycznych, zmieszanych głównie lub wyłącznie z bawełną i o masie powierzchniowej <= 170 g/m², z przędz o różnych barwach (z wył. tkanin o splocie płóciennym z włókien odcinkowych poliestrowych)
-
Kod CN: 4302 30 51 - Całe skóry i części lub kawałki z nich, ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), garbowane lub wykończone, połączone, bez dodatków z innych materiałów (z wył. z „dropiatych” skór futerkowych, odzieży, dodatków odzieżowych i pozostałych artykułów ze skór futerkowych)
-
Kod CN: 0210 92 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów, z wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni); manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren); fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
-
Kod CN: 9014 10 00 - Kompasy, busole
-
Kod CN: 8503 00 10 - Pierścienie ustalające z materiałów niemagnetycznych, do silników elektrycznych i prądnic
-
Kod CN: 8423 81 25 - Wagi sklepowe, o maksymalnej nośności <= 30 kg, wykorzystujące elektroniczne środki do pomiaru mas (z wył. urządzeń do ważenia i etykietowania towarów w opakowaniach)
-
Kod CN: 8481 80 85 - Zawory skrzydełkowe do rur, płaszczy kotłów, zbiorników, kadzi lub podobnych (z wył. zaworów zwrotnych)
-
Kod CN: 1904 20 95 - Przetwory spożywcze otrzymane z nieprażonych płatków zbożowych lub z mieszaniny nieprażonych płatków zbożowych i prażonych płatków zbożowych lub zbóż spęcznionych, otrzymane z ryżu (z wył. preparatów typu müsli bazujących na nieprażonych płatkach zbożowych)
-
Kod CN: 0406 90 25 - Tilsit (z wył. tartego lub proszkowanego i do przetworzenia)
-
Kod CN: 2002 90 39 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)