2002 90 39 Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, o zawartości suchej masy >= 12%, ale <= 30% masy, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <= 1 kg (z wył. całych lub w kawałkach)
Kod CN 2002 90 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.17.0 - Pozostałe warzywa (z wyłączeniem ziemniaków) zakonserwowane w inny sposób niż octem lub kwasem octowym, z wyłączeniem gotowych dań z warzyw
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8418 50 19 - Witryny i lady chłodnicze, z wbudowanym agregatem chłodniczym lub parownikiem, do przechowywania niezamrożonej żywności
-
Kod CN: 1602 20 90 - Przetwory z wątroby (wątróbki) (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy i wątróbki gęsiej lub kaczej)
-
Kod CN: 8516 50 00 - Kuchenki mikrofalowe
-
Kod CN: 8475 29 00 - Maszyny do wyrobu lub obróbki na gorąco szkła lub wyrobów szklanych (z wył. maszyn do wytwarzania włókien optycznych i półproduktów do ich produkcji oraz pieców i aparatów grzewczych do produkcji szkła hartowanego)
-
Kod CN: 9017 20 05 - Plotery jako przyrządy kreślarskie lub traserskie
-
Kod CN: 8533 39 00 - Rezystory drutowe zmienne, włączając reostaty i potencjometry, dla mocy > 20 W (z wył. rezystorów grzejnych)
-
Kod CN: 9032 10 20 - Termostaty elektroniczne
-
Kod CN: 5911 90 10 - Wyroby i artykuły z filcu, do zastosowań technicznych, wymienione w uwadze 7 do działu 59, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1806 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao
-
Kod CN: 7321 89 00 - Piece, grzejniki, ruszty, paleniska, kotły pralne, piecyki koksowe i podobne urządzenia stosowane w gospodarstwie domowym, z żeliwa lub stali, na paliwo stałe lub inne nieelektryczne źródło energii (z wył. Na paliwo ciekłe lub gazowe, i urządzeń do gotowania, nawet z piecykiem, włącznie z oddzielnymi piecykami, podgrzewaczy płytowych, kotłów i grzejników centralnego ogrzewania i dużych urządzeń do gotowania)