Kod CN: 8110 20 00 - Odpady i złom antymonu (z wył. popiołów i pozostałości zawierających antymon)
Kod CN: 8110 90 00 - Artykuły z antymonu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 7216 91 10 - Arkusze profilowane "żeberkowane", z żeliwa lub stali niestopowej, gięte na zimno lub kształtowane na zimno
Kod CN: 1604 15 11 - Filety z makreli z gatunków Scomber scombrus i Scomber japonicus, przetworzone lub zakonserwowane
Kod CN: 2707 99 19 - Surowe oleje lekkie z destylacji wysokotemperaturowej smoły węglowej (z wył. tych, z których >= 90% objętościowo destyluje w temperaturze do 200 °C i związków chemicznie zdefiniowanych)
Kod CN: 4901 91 00 - Słowniki i encyklopedie oraz ich seryjne zeszyty publikacji
Kod CN: 6403 51 95 - Obuwie męskie o podeszwach zewnętrznych i cholewkach, ze skóry wyprawionej, zakrywające kostkę i łydkę, o długości podeszwy wewnętrznej >= 24 cm (z wył. obuwia z metalowym ochronnym noskiem, obuwia sportowego i obuwia ortopedycznego)
Kod CN: 7320 20 - Sprężyny śrubowe, z żeliwa lub stali (z wył. sprężyn płaskich spiralnych, sprężyn do zegarków lub zegarów, do parasoli i parasolek, i do amortyzatorów objętych sekcją 17)
Kod CN: 2519 90 30 - Magnezja całkowicie wypalona [spiekana], nawet zawierająca małe ilości innych tlenków dodanych przed spiekaniem
Kod CN: 5703 20 12 - Płyty, z nylonu lub pozostałych poliamidów, igłowe, nawet gotowe, zadrukowane (z wył. płyt dywanowych o powierzchni > 1 m²)
Kod CN: 1806 20 95 - Czekolada i pozostałe przetwory spożywcze zawierające kakao, w blokach, tabliczkach lub batonach, o masie > 2 kg, lub w płynie, paście, proszku, granulkach lub w innej postaci, w pojemnikach lub w bezpośrednich opakowaniach, o zawartości > 2 kg, zawierające < 18% masy masła kakaowego (z wył. proszku kakaowego, polewy czekoladowej smakowej i okruchów czekolady mlecznej)