8112 19 00 Artykuły z berylu, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8112 19 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 24.45.30.0 - POZOSTAŁE METALE NIEŻELAZNE I WYROBY Z NICH; CERMETALE; POPIÓŁ I POZOSTAŁOŚCI ZAWIERAJĄCE METALE I ZWIĄZKI METALI
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0307 39 20 - Małże (jadalne) "Mytilus spp.", wędzone, suszone, solone lub w solance, nawet w skorupach
-
Kod CN: 8416 10 - Palniki piecowe na paliwo ciekłe
-
Kod CN: 0207 11 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, niecięte na kawałki, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 2829 - Chlorany i nadchlorany; bromiany i nadbromiany; jodany i nadjodany
-
Kod CN: 0204 22 50 - Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 4504 90 - Korek aglomerowany, z dodatkiem spoiwa lub bez, i artykuły z korka aglomerowanego (z wył. obuwia i jego części, wkładek, nawet wyjmowanych, nakryć głowy i ich części, przybitek do nabojów śrutowych i kulowych, zabawek, gier i artykułów sportowych, i ich części, bloków, płyt, arkuszy, pasów i płytek, o dowolnym kształcie, litych cylindrów, włącznie z krążkami)
-
Kod CN: 9404 90 10 - Artykuły pościelowe i podobne wyposażenie, wypchane pierzem lub puchem (z wył. materacy i śpiworów)
-
Kod CN: 2204 22 10 - Wina, ze świeżych winogron, włącznie z winami wzmocnionymi, w butelkach z korkami „grzybkowymi” przytrzymywanymi przewiązkami lub zapięciami, o objętości > 2 l; wina dostarczane w inny sposób, pozostające w wyniku obecności ditlenku węgla w roztworze, pod ciśnieniem >= 1 bar, ale < 3 bary, mierzonym w temperaturze 20 °C, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l (z wył. win musujących)
-
Kod CN: 0805 - Owoce cytrusowe, świeże lub suszone
-
Kod CN: 4016 93 00 - Uszczelki, podkładki i pozostałe uszczelnienia, z gumy (z wył. wyrobów z ebonitu i z gumy komórkowej)