0204 22 50 Nogi z owiec, świeże lub schłodzone
Kod CN 0204 22 50 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.11.13.0 - Mięso z owiec, świeże lub schłodzone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2936 28 00 - Witamina E i jej pochodne, stosowane głównie jako witaminy
-
Kod CN: 0907 10 00 - Goździki (całe owoce, kwiaty i szypułki), nierozgniatane ani niemielone
-
Kod CN: 5103 10 - Wyczesy z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej (z wył. szarpanki rozwłóknionej)
-
Kod CN: 9701 10 00 - Obrazy, rysunki i pastele, wykonane wyłącznie ręcznie, (inne niż rysunki techniczne objęte pozycją 4906 oraz inne artykuły przemysłowe malowane lub zdobione ręcznie)
-
Kod CN: 2005 - Pozostałe warzywa przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym, niezamrożone (z wył. zakonserwowanych cukrem oraz pomidorów, grzybów i trufli)
-
Kod CN: 4408 31 30 - Arkusze na forniry, włącznie z otrzymanymi przez cięcie drewna warstwowego, na sklejkę lub na podobne drewno warstwowe i inne drewno, przetarte wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo , o grubości <= 6 mm, z ciemnoczerwonego meranti, jasnoczerwonego meranti i meranti bakau (z wył. Struganego, szlifowanego lub łączonego stykowo)
-
Kod CN: 7221 00 10 - Sztaby i pręty ze stali nierdzewnej, walcowane na gorąco, w nieregularnych kręgach, zawierające >= 2,5% masy niklu
-
Kod CN: 0210 20 10 - Mięso z bydła z kośćmi, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 2909 19 - Etery alifatyczne i ich fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne (z wył. eteru dietylu (eteru etylowego))
-
Kod CN: 0207 54 10 - Kawałki bez kości z gęsi (z gatunków domowych), świeże lub schłodzone