8204 Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne (z wył. pokręteł do gwintowników), z metalu nieszlachetnego; wymienne gniazda do kluczy nasadowych, z rękojeściami lub bez, z metalu nieszlachetnego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8204 11 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nienastawne
Kod CN: 8204 12 00 - Klucze maszynowe ręczne, włączając klucze dynamometryczne, z metalu nieszlachetnego, nastawne (z wył. pokręteł do gwintowników)
Kod CN: 8204 20 00 - Wymienne gniazda do kluczy nasadowych, z rękojeściami lub bez, z metalu nieszlachetnego
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2008 99 40 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85 % mas. (z wył. o zawartości cukru > 9% masy, orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 5603 93 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, o masie powierzchniowej > 70 g/m², ale <= 150 g/m² (z wył. z włókien ciągłych chemicznych)
Kod CN: 6202 19 00 - Palta, płaszcze przeciwdeszczowe, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny i podobne artykuły, damskie lub dziewczęce, z materiałów włókienniczych (z wył. z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, z bawełny lub z włókien chemicznych, dzianych)
Kod CN: 1901 20 00 - Mieszaniny i ciasta, z mąki, kasz, mączki, skrobi lub z ekstraktu słodowego, niezawierające kakao lub zawierające < 40% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone; i z mleka, śmietany, maślanki, kwaśnego mleka, śmietany kwaszonej, serwatki, jogurtu, kefiru lub podobnych towarów objętych pozycjami od 0401 do 0404, niezawierających kakao lub zawierających < 5% masy kakao, obliczone w stosunku do całkowicie odtłuszczonej bazy, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone, do wytworzenia wyrobów piekarniczych objętych pozycją 1905
Kod CN: 0811 90 31 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce chlebowca (jackfruit)i, śliwy sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, orzechy kokosowe, nerkowca, brazylijskie, orzechy areca (betel), orzechy kola i makadamia, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zawierające dodatek cukru lub innego środka słodzącego, o zawartości cukru <= 13 % masy
Kod CN: 8504 32 00 - Transformatory o mocy wyjściowej > 1 kVA, ale <= 16 kVA (z wył. z ciekłym dielektrykiem)
Kod CN: 6208 22 00 - Piżamy i koszule nocne, damskie lub dziewczęce, z włókien chemicznych (z wył. dzianych, trykotów i peniuarów)
Kod CN: 3301 19 80 - Olejki eteryczne z owoców cytrusowych, odterpenowane, włącznie z konkretami i absolutami (z wył. ze słodkich i gorzkich pomarańczy i cytryn)
Kod CN: 8207 30 90 - Narzędzia do prasowania, tłoczenia, kucia na prasach, przebijania lub wykrawania, wymienne, do obróbki materiałów innych niż metal
Kod CN: 3920 99 - Płyty, arkusze, folie, taśmy i pasy, z niekomórkowych tworzyw sztucznych, gdzie indziej niesklasyfikowanych, niewzmocnionych, nielaminowanych, nieosadzonych na podłożu ani niepołączonych w podobny sposób z innymi materiałami, nieobrobione lub obrobione tylko powierzchniowo lub pocięte jedynie na prostokąty lub kwadraty (z wył. wyrobów samoprzylepnych oraz pokryć podłogowych, ściennych i sufitowych objętych pozycją 3918, i sterylnych chirurgicznych lub dentystycznych środków zapobiegających powstawaniu zrostów, objętych pozycją 3006 10 30)