8205 10 00 Narzędzia ręczne do wiercenia, wykonywania gwintów zewnętrznych i wewnętrznych
Kod CN 8205 10 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 25.73.30.0 - POZOSTAŁE NARZĘDZIA RĘCZNE
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 6102 20 - Palta, kurtki 3/4, pelerynki, peleryny, anoraki, włącznie z kurtkami narciarskimi, wiatrówki, kurtki od wiatru i podobne artykuły, z bawełny, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. kostiumów, kompletów, żakietów, sukni, spódnic, spódnico-spodni, spodni, spodni na szelkach i z karczkiem typu ogrodniczki)
-
Kod CN: 5702 20 00 - Pokrycia podłogowe z włókna kokosowego, tkane, nawet gotowe
-
Kod CN: 4823 40 00 - Zwoje, arkusze i krążki, z nadrukami do rejestratorów, w zwojach o szerokości <= 36 cm lub w prostokątnych, albo kwadratowych arkuszach, w których żaden bok nie przekracza 36 cm po rozłożeniu, lub pocięte w krążki
-
Kod CN: 0809 21 00 - Wiśnie (Prunus cerasus), świeże
-
Kod CN: 9504 90 - Specjalne stoły do gier rozgrywanych w kasynach, wyposażenie automatycznych kręgielni i sprzęt do gier towarzyskich, stołowych lub salonowych, włączając bilardy elektryczne (z wył. uruchamianych monetami, banknotami, kartami bankowymi, żetonami lub innym środkiem płatniczym, bilardu, gier wideo stosowanych z użyciem odbiornika telewizyjnego i kart do gry)
-
Kod CN: 5505 10 - Odpady włókien odcinkowych syntetycznych, włącznie z wyczeskami, odpadami przędzy oraz szarpanką rozwłóknioną
-
Kod CN: 0303 11 00 - Nerka [łosoś nerka] "Oncorhynchus nerka", zamrożony
-
Kod CN: 1704 90 - Wyroby cukiernicze niezawierające kakao, włącznie z białą czekoladą (z wył. gumy do żucia)
-
Kod CN: 4407 28 - Iroko przetarte lub strugane wzdłużnie, skrawane warstwami lub obwodowo, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo, o grubości > 6 mm
-
Kod CN: 2306 49 00 - Makuchy i inne pozostałości stałe, nawet mielone lub w postaci granulek, pozostałe z ekstrakcji nasion rzepaku lub rzepiku, o wysokiej zawartości kwasu erukowego, o zawartości kwasu erukowego >= 2% masy i o zawartości składników stałych, w których udział glukozynoladów >= 30 mikromoli/g