8208 Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8208 10 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki metalu
Kod CN: 8208 20 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego, do obróbki drewna
Kod CN: 8208 30 00 - Noże i ostrza tnące, z metalu nieszlachetnego, do urządzeń kuchennych lub do maszyn stosowanych w przemyśle spożywczym
Kod CN: 8208 40 00 - Noże i ostrza tnące, z metalu nieszlachetnego, do maszyn rolniczych, ogrodniczych lub stosowanych w leśnictwie (z wył. do obróbki drewna)
Kod CN: 8208 90 00 - Noże i ostrza tnące, do maszyn lub do urządzeń mechanicznych, z metalu nieszlachetnego (z wył. do obróbki metalu lub drewna, do urządzeń kuchennych lub do maszyn stosowanych w przemyśle spożywczym, i do maszyn rolniczych, ogrodniczych lub stosowanych w leśnictwie)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 1604 19 92 - Dorsze [Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus marcocephalus], przetworzone lub zakonserwowane, całe lub w kawałkach (z wył. drobno mielonych i filetów, surowych, jedynie pokrytych bułką tartą lub panierką, nawet podsmażonych w oleju, zamrożonych)
Kod CN: 2914 79 00 - Fluorowcowane, sulfonowane, nitrowane lub nitrozowane pochodne ketonów lub chinonów (z wył. chlorodekonu (ISO) i nieorganicznych i organicznych związków rtęci)
Kod CN: 3824 78 90 - Mieszaniny zawierające perfluorowcowane węglowodory (PFC) lub fluorowęglowodory (HFC), gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 2008 99 28 - Owoce i pozostałe jadalne części roślin, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 9% i o rzeczywistej masowej mocy alkoholu <=11,85 % mas. (z wył. zakonserwowanych cukrem ale nie w syropie, oraz dżemów, galaretek owocowych, marmolad, przecierów i past, otrzymanych w wyniku obróbki cieplnej oraz orzechów, orzeszków ziemnych i pozostałych nasion, ananasów, owoców cytrusowych, gruszek, moreli, wiśni i czereśni, brzoskwiń, truskawek i poziomek, żurawiny, imbiru, winogron, owoców guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoców kanawalii, sączyńca, owoców męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya)
Kod CN: 0102 29 29 - Bydło domowe żywe o masie > 80 kg, ale <= 160 kg (z wył. zwierząt do uboju i hodowlanych czystorasowych)
Kod CN: 6306 29 00 - Namioty z materiałów włókienniczych (z wył. z włókien syntetycznych i parasoli spełniających funkcję namiotu)
Kod CN: 8408 90 41 - Silniki spalinowe tłokowe z zapłonem samoczynnym (wysokoprężne i średnioprężne), nowe, o mocy <= 15 kW (z wył. silników do trakcji szynowej lub do napędu jednostek pływających i silników do napędu pojazdów objętych działem 87)
Kod CN: 5402 63 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z polipropylenu, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów (z wył. nici do szycia i przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej i przędzy teksturowanej)
Kod CN: 0714 10 00 - Korzenie i bulwy manioku "cassava", świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet w plastrach, lub w postaci granulek
Kod CN: 0709 70 00 - Szpinak, szpinak nowozelandzki i szpinak ogrodowy, świeże lub schłodzone