8301 40 11 Zamki bębenkowe, w rodzaju stosowanych do drzwi budynków, z metalu nieszlachetnego
Kod CN 8301 40 11 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Nomenklatura scalona (CN) jest usystematyzowaną klasyfikacją towarów wykorzystywaną w Unii Europejskiej. Obejmuje m.in. kod 8301 40 11. Rozszerza również Zharmonizowany System Oznaczania Towarów (Harmonized System HS) wykorzystywany w większości krajów na całym świecie. Służy przede wszystkim do określenia wspólnej taryfy celnej w krajach UE. Składa się z ośmiu cyfr.
Polska Klasyfikacja Towarów i Usług jest to natomiast system klasyfikacji wyrobów i usług określnych. W takim katalogu produkty uporządkowane są względem sekcji, działów, grup, klas, kategorii, podkategorii i pozycji.
Kod PKWiU: 25.72.12.0 - Pozostałe zamki z metali nieszlachetnych
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 6005 38 00 - Dzianiny osnowowe, włączając te wykonane na dziewiarce obszywającej galonem, o szerokości > 30 cm, z włókien syntetycznych, z przędz o różnych barwach (z wył. zawierających >= 5% masy przędzy elastomerowej lub nitki gumowej, dzianin włosowych, włącznie z dzianinami „o długim włosie”, dzianin pętelkowych, etykiet, oznak i podobnych wyrobów oraz dzianin impregnowanych, powleczonych, pokrytych lub laminowanych)
Kod CN: 6405 20 - Obuwie o cholewkach z materiałów włókienniczych (z wył. o podeszwach zewnętrznych z gumy, tworzyw sztucznych, skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, obuwia ortopedycznego i obuwia dla lalek)
Kod CN: 2902 19 00 - Cykloalkany, cykloalkeny i cykloterpeny (z wył. cykloheksanu)
Kod CN: 2830 90 11 - Siarczki wapnia, antymonu lub żelaza
Kod CN: 5209 43 00 - Tkaniny bawełniane, zawierające >= 85% masy bawełny i o masie powierzchniowej > 200 g/m², o splocie diagonalnym 3-nitkowym lub 4-nitkowym, włącznie ze splotem diagonalnym krzyżowym, z przędz o różnych barwach
Kod CN: 0306 93 90 - Kraby, nawet w skorupach, żywe, świeże, schłodzone, suszone, solone lub w solance, włączając kraby w skorupach, gotowane na parze lub w wodzie (z wył. z gatunku Cancer pagurus)
Kod CN: 2002 - Pomidory przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN: 0714 20 10 - Ziemniaki słodkie, świeże, całe, do spożycia przez ludzi
Kod CN: 0307 88 00 - Skrzydelniki (Strombus spp.), nawet w skorupach, wędzone, suszone, solone lub w solance