2008 50 19 Morele, przetworzone lub zakonserwowane, zawierające dodatek alkoholu, o zawartości cukru > 13% masy, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas., w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg
Kod CN 2008 50 19 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 10.39.29.0 - Pozostałe owoce i orzechy przetworzone, zakonserwowane lub suszone
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8518 90 00 - Części mikrofonów, głośników, słuchawek nagłownych i dousznych, wzmacniaczy częstotliwości akustycznych, zestawów wzmacniających dźwięk, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1701 14 90 - Cukier trzcinowy surowy, w postaci stałej, niezawierający dodatku środków aromatyzujących lub barwiących (z wył. do rafinacji i cukru objętego pozycją 1701 13)
-
Kod CN: 2205 90 90 - Wermut i pozostałe wina ze świeżych winogron aromatyzowane roślinami lub substancjami aromatycznymi, w pojemnikach o objętości > 2 litry, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 18% obj.
-
Kod CN: 7306 30 11 - Rury precyzyjne, spawane, zgrzewane, o okrągłym przekroju poprzecznym, z żeliwa lub ze stali niestopowej, o grubości ścianki <= 2 mm
-
Kod CN: 3202 10 00 - Syntetyczne, organiczne substancje garbujące
-
Kod CN: 4303 90 00 - Artykuły ze skór futerkowych (z wył. odzieży, dodatków odzieżowych, wyrobów objętych działem 95, np. zabawek, gier i sprzętu sportowego)
-
Kod CN: 8516 40 00 - Żelazka do prasowania, elektryczne
-
Kod CN: 8111 00 90 - Artykuły z manganu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 0304 96 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone
-
Kod CN: 4411 14 - Płyta pilśniowa średniej gęstości (MDF) z drewna, o grubości > 9 mm