8414 51 00 Wentylatory stołowe, podłogowe, ścienne, okienne, sufitowe lub dachowe, zawierające silnik elektryczny o mocy <= 125 W
Kod CN 8414 51 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 27.51.15.0 - Wentylatory, okapy wyciągowe i recyrkulacyjne typu domowego
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2818 10 91 - Elektrokorund [korund sztuczny], nawet niezdefiniowany chemicznie, o zawartości < 50% cząstek o średnicy > 10 mm w całkowitej masie (z wył. o zawartości tlenku glinu >= 98,5% masy [o wysokiej czystości])
-
Kod CN: 2009 31 11 - Sok z dowolnego pojedynczego owocu cytrusowego, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, z dodatkiem cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu, mieszanek, soku pomarańczowego i grejpfrutowego)
-
Kod CN: 3818 00 10 - Krzem domieszkowany, do stosowania w elektronice, w postaci krążków, płytek, cylindrów, prętów lub w podobnych postaciach, nawet polerowany lub pokryty jednorodną warstwą epitaksjalną (z wył. pierwiastków poddanych dalszej obróbce, np. poprzez selektywną dyfuzję)
-
Kod CN: 6810 - Artykuły z cementu, betonu lub ze sztucznego kamienia, nawet zbrojone
-
Kod CN: 4416 00 00 - Beczki, baryłki, kadzie, cebry i pozostałe wyroby bednarskie oraz ich części, z drewna, włącznie z klepkami
-
Kod CN: 0303 54 10 - Makrele z gatunku Scomber scombrus lub Scomber japonicus, zamrożone
-
Kod CN: 7010 90 43 - Butle, ze szkła bezbarwnego, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania napojów i artykułów spożywczych, o pojemności nominalnej > 0,33 l, ale < 1 l
-
Kod CN: 8424 49 90 - Opryskiwacze i opylacze, rolnicze lub ogrodnicze (z wył. przenośnych i przeznaczonych do montowania na ciągnikach lub do holowania przez ciągniki)
-
Kod CN: 1212 99 - Pestki i jądra owoców oraz pozostałe produkty roślinne, włącznie z niepalonymi korzeniami cykorii odmiany Cichorium intybus sativum, w rodzaju stosowanych głównie do spożycia przez ludzi, gdzie indziej niewymienione ani niewłączone
-
Kod CN: 2102 10 90 - Drożdże aktywne (z wył. kultury drożdży i drożdży piekarniczych)