8420 10 81 Laminatory walcowe w rodzaju stosowanych wyłącznie lub głównie do produkcji podłoży obwodów drukowanych lub obwodów drukowanych
Kod CN 8420 10 81 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.29.42.0 - Kalandry lub inne maszyny do walcowania, z wyłączeniem maszyn do walcowania metalu lub szkła
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 4806 30 00 - Kalki kreślarskie w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu
-
Kod CN: 4601 94 10 - Materiały do wyplatania, plecionki i podobne wyroby z materiałów roślinnych, nawet złożone w pasma, połączone razem w równoległe pasma lub tkane, z plecionek lub podobnych wyrobów z materiałów do wyplatania obrabianych wzdłużnie (z wył. z bambusa i rattanu, mat, słomianek i osłon, pokryć ściennych objętych pozycją 4814, części obuwia lub nakryć głowy)
-
Kod CN: 1212 94 00 - Korzenie cykorii, świeże, schłodzone, zamrożone lub suszone, nawet mielone
-
Kod CN: 4804 39 - Papier i tektura siarczanowe, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, o gramaturze <= 150 g/m² (z wył. niebielonych, papieru siarczanowego na warstwę pokryciową tektury falistej, papieru workowego siarczanowego i wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 8705 40 00 - Betoniarki samochodowe
-
Kod CN: 8548 90 90 - Elektryczne części maszyn lub urządzeń, gdzie indziej niesklasyfikowane w dziale 85
-
Kod CN: 9601 10 00 - Kość słoniowa i artykuły z kości słoniowej, obrobione, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5607 49 11 - Szpagat, powróz, linki i liny, z polietylenu lub polipropylenu, plecione lub oplatane i nawet impregnowane, powleczone, pokryte lub otulane gumą, lub tworzywami sztucznymi, o masie liniowej > 50.000 decyteksów "5 g/m" (z wył. do wiązania lub belowania)
-
Kod CN: 8476 21 00 - Automaty do sprzedaży napojów, zawierające urządzenia podgrzewające lub schładzające
-
Kod CN: DZIAŁ 2 - MIĘSO I PODROBY JADALNE