2902 70 00 Kumen
Kod CN 2902 70 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 8714 99 50 - Przerzutki do rowerów
-
Kod CN: SEKCJA XXI - DZIEŁA SZTUKI, PRZEDMIOTY KOLEKCJONERSKIE I ANTYKI
-
Kod CN: 1515 90 99 - Tłuszcze i oleje roślinne i ich frakcje, stałe, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto > 1 kg lub ciekłe, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i olejów i tłuszczów surowych)
-
Kod CN: 0207 12 10 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, zamrożone
-
Kod CN: 0304 62 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
-
Kod CN: 3805 - Terpentyna balsamiczna, ekstrakcyjna lub siarczanowa oraz pozostałe oleje terpenowe produkowane w wyniku destylacji lub innej obróbki drzew iglastych; surowy dipenten; terpentyna posiarczynowa i pozostały surowy paracymen; olejek sosnowy zawierający alfa terpinol jako główny składnik
-
Kod CN: 7225 50 20 - Wyroby walcowane płaskie ze stali szybkotnącej, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno
-
Kod CN: 8543 70 05 - Przenośne elektroniczne czytniki, zasilane baterią, do nagrywania i odtwarzania tekstu, nieruchomych obrazów lub plików audio
-
Kod CN: 4821 10 10 - Etykiety wszelkich rodzajów z papieru lub tektury, samoprzylepne, zadrukowane
-
Kod CN: 8419 89 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, takich jak: grzanie, gotowanie, prażenie, pasteryzowanie, poddawanie działaniu pary wodnej, odparowywanie, parowanie, skraplanie lub chłodzenie, gdzie indziej niesklasyfikowane (inne niż urządzenia lub instalacje, w rodzaju stosowanych do celów domowych i z wył. pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)