8421 91 00 Części wirówek, włączając suszarki wirówkowe, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN 8421 91 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.29.82.0 - Części wirówek; części do urządzeń i aparatury do filtrowania lub oczyszczania cieczy lub gazów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0102 31 00 - Bawoły hodowlane czystorasowe
-
Kod CN: 2620 29 00 - Żużel, popiół i pozostałości zawierające głównie ołów (z wył. szlamów z benzyny etylizowanej i szlamów z przeciwstukowych związków ołowiu)
-
Kod CN: 4805 19 90 - Papier na warstwę pofalowaną, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu (z wył. papieru półchemicznego na warstwę pofalowaną i papieru słomowego na warstwę pofalowaną i papieru „wellenstoff”)
-
Kod CN: 4409 10 18 - Drewno iglaste, włącznie z klepkami i listwami na parkiet, niepołączonymi, kształtowane w sposób ciągły, z wypustem, rowkiem, ze ściętymi krawędziami, zaokrąglone, ze złączami w jaskółczy ogon i podobne, wzdłuż dowolnej krawędzi, końców lub powierzchni, nawet strugane, szlifowane lub łączone stykowo (z wył. na ramy do obrazów, fotografii, luster lub tym podobnych przedmiotów)
-
Kod CN: 2925 - Związki z karboksyimidową grupą funkcyjną (włącznie z sacharyną i jej solami) oraz związki z iminową grupą funkcyjną
-
Kod CN: 3707 10 00 - Emulsje do uczulania powierzchni
-
Kod CN: 6203 39 19 - Marynarki, męskie lub chłopięce, z włókien sztucznych (z wył. dzianych, roboczych, kurtek od wiatru i podobnych artykułów)
-
Kod CN: 2008 99 63 - Owoce guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), owoce kanawalii, sączyńca, owoce męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, przetworzone lub zakonserwowane, niezawierające alkoholu, ale z dodatkiem cukru, w bezpośrednich opakowaniach o zawartości netto <=1 kg (z wył. mieszanek)
-
Kod CN: 8112 92 89 - Gal nieobrobiony plastycznie; proszki galu
-
Kod CN: 2204 21 44 - Wina jakościowe produkowane w Beaujolais, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 13% obj. (z wył. win musujących, pół-musujących i białych win)