8421 99 Części urządzeń i aparatów do filtrowania lub oczyszczania cieczy lub gazów, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0210 92 99 - Mąki i mączki, jadalne, z mięsa lub podrobów, z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich)
Kod CN: 7415 39 00 - Haki gwintowane, śruby oczkowe, w tym z pierścieniem itp., z miedzi (z wył. standardowych wkrętów, śrub i nakrętek)
Kod CN: 2008 97 36 - Mieszanki guawy, mango, smaczeliny, melonowca (papai), tamaryndy, jabłek nerkowca, liczi (śliwki chińskiej), kanawalii, sączyńca, męczennicy, oskomianu (carambola) i pitahaya, włączając mieszanki w ilości >= 50% masy tych owoców z orzechami nerkowca, orzechami brazylijskimi, areca (betel), cola i makadamia , przetworzone lub zakonserwowane, z dodatkiem alkoholu, o rzeczywistej masowej mocy alkoholu > 11,85% mas (z wył. o zawartości cukru > 9% masy)
Kod CN: 1211 50 00 - Przęśl i jej części, włącznie z nasionami i owocami, świeże lub suszone, nawet krojone, kruszone lub proszkowane
Kod CN: 5106 10 - Przędza z wełny zgrzebnej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 2003 - Grzyby i trufle, przetworzone lub zakonserwowane inaczej niż octem lub kwasem octowym
Kod CN: 6207 29 00 - Koszule nocne i piżamy, męskie lub chłopięce, z materiałów włókienniczych (z wył. z bawełny lub z włókien chemicznych, z dzianin, koszulek trykotowych, slipów )
Kod CN: 5602 10 31 - Filc w postaci wyrobów włókienniczych igłowanych, nieimpregnowany, niepowleczony, niepokryty ani nielaminowany, z wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, gdzie indziej niesklasyfikowany
Kod CN: 0811 10 11 - Truskawki i poziomki, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone, słodzone, o zawartości cukru > 13 %