8481 80 39 Zawory do grzejników centralnego ogrzewania (z wył. zaworów termostatycznych)
Kod CN 8481 80 39 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.14.12.0 - Krany, kurki i zawory do zlewozmywaków, umywalek, bidetów, płuczek ustępowych, wanien i podobnej armatury; zawory do grzejników centralnego ogrzewania
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 0809 - Morele, wiśnie i czereśnie, brzoskwinie (włącznie z nektarynami), śliwki i owoce tarniny, świeże
-
Kod CN: 2915 60 19 - Kwasy butanowe oraz ich sole i estry (z wył. 1-izopropylo-2,2-dimetylotrimetyleno diizomaślanu)
-
Kod CN: 1702 40 90 - Glukoza, w postaci stałej i syrop glukozowy, niezawierające dodatku środków aromatyzujących lub barwiących, i zawierające w stanie suchym >= 20% masy, ale < 50% masy fruktozy (z wył. izoglukozy i cukru inwertowanego)
-
Kod CN: 7209 26 90 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 600 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno, nieplaterowane, niepowleczone ani niepokryte, o grubości > 1 mm, ale < 3 mm (z wył. elektrotechnicznych)
-
Kod CN: 0406 10 - Ser (niedojrzewający lub niekonserwowany) świeży, włącznie z serem serwatkowym i twaróg
-
Kod CN: 4802 55 - Papier i tektura, niepowleczone, w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych oraz nieperforowany papier na karty i taśmy dziurkowane, w zwojach dowolnego rozmiaru, niezawierające włókien otrzymanych w procesie mechanicznym lub chemiczno-mechanicznym, lub w którym <= 10% masy całkowitej zawartości włókien składa się z takich włókien, o gramaturze >= 40 g/m², ale < 150 g/m², gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 1602 50 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 2204 21 32 - Wina białe produkowane w Vinho Verde, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)
-
Kod CN: 0303 81 40 - Żarłacz błękitny (Prionace glauca), zamrożony
-
Kod CN: 2204 21 11 - Wina białe produkowane w Alsace, w pojemnikach o objętości <= 2 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu <= 15% obj., z ChNP (z wył. win musujących i pół-musujących)