8423 89 Urządzenia do ważenia, o maksymalnej nośności > 5 000 kg
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 8417 80 70 - Piece i paleniska przemysłowe lub laboratoryjne, włączając piece do spopielania, nieelektryczne (z wył. pieców do prażenia, topienia lub innej obróbki cieplnej rud, pirytów lub metali, pieców piekarniczych, pieców i palenisk do wypalania wyrobów ceramicznych, i do wypalania cementu, szkła lub produktów chemicznych, pieców do suszenia i do krakingu)
Kod CN: 7225 50 80 - Wyroby walcowane płaskie ze stali stopowej innej niż nierdzewna, o szerokości >= 600 mm, nieobrobione więcej niż walcowane na zimno (z wył. ze stali szybkotnącej lub stali krzemowej elektrotechnicznej)
Kod CN: 3902 90 - Polimery propylenu lub innych alkenów, w formach podstawowych (z wył. polipropylenu, poliizobutylenu i kopolimerów propylenu)
Kod CN: 0303 89 65 - Żabnice (Lophius spp.), zamrożony
Kod CN: 5109 10 - Przędza zawierająca >= 85% masy wełny lub cienkiej sierści zwierzęcej, pakowana do sprzedaży detalicznej
Kod CN: 8417 20 90 - Piece piekarnicze, włączając piece do wyrobów cukierniczych, nieelektryczne (z wył. pieców tunelowych)
Kod CN: 4303 10 90 - Odzież i dodatki odzieżowe, ze skór futerkowych (z wył. ze szczeniąt foczych z gatunku „harp” (whitecoat) lub ze szczeniąt foczych z gatunku „hooded” (blue-backs), rękawiczek ze skóry wyprawionej lub ze skór futerkowych, obuwia i nakryć głowy, i części do nich)
Kod CN: 2933 54 00 - Pochodne malonylomocznika (kwasu barbiturowego) i ich sole (z wył. soli malonylomocznika)
Kod CN: 0210 99 - Mięso i jadalne podroby, solone, w solance, suszone lub wędzone, i jadalne mąki i mączki, z mięsa lub podrobów (z wył. mięsa z bydła, świń, mięsa i podrobów jadalnych z naczelnych, wielorybów, delfinów i morświnów (ssaki z rzędu waleni) i z manatów i krów morskich (ssaki z rzędu syren), z fok, lwów morskich i morsów (ssaki z podrzędu płetwonogich) i gadów)