8430 39 00 Wrębiarki do węgla lub skał i maszyny do drążenia tuneli, inne niż samobieżne (z wył. narzędzi ręcznych i sterowanych hydraulicznie obudów kroczących do min)
Kod CN 8430 39 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.92.12.0 - Wrębiarki do węgla lub skał, maszyny do drążenia tuneli; pozostałe maszyny do wierceń i do głębienia szybów
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 1104 23 40 - Ziarna kukurydzy łuszczone (łuskane lub obierane), nawet krojone lub śrutowane; perełkowane
-
Kod CN: 6406 - Części obuwia, włącznie z cholewkami, nawet przymocowanymi do podeszew innych niż podeszwy zewnętrzne; wkładki wyjmowane, podkładki pod pięty i podobne artykuły; getry, sztylpy i podobne artykuły oraz ich części (z wył. artykułów z azbestu)
-
Kod CN: 4418 73 10 - Połączone płyty podłogowe na podłogi mozaikowe, z bambusa lub co najmniej z górną warstwą (warstwą ścieralną) z bambusa
-
Kod CN: 9102 19 00 - Zegarki naręczne, zasilane elektrycznie, nawet ze stoperem, z połączonym odczytem wskazówkowym i optoelektronicznym (z wył. z metalu szlachetnego lub z metalu pokrytego metalem szlachetnym)
-
Kod CN: 0905 20 00 - Wanilia, rozgniatana lub mielona
-
Kod CN: 9005 - Lornetki, lunety, pozostałe teleskopy optyczne i ich mocowania; pozostałe przyrządy astronomiczne oraz ich mocowania (z wył. przyrządów radioastronomicznych i pozostałych instrumentów i aparatów wymienionych gdzie indziej)
-
Kod CN: 8416 20 80 - Palniki piecowe na paliwo stałe pyłowe lub na gaz (z wył. palników tylko na gaz, zblokowanych, zawierających wentylator i urządzenie kontrolne, i wielopaliwowych)
-
Kod CN: 0710 80 61 - Grzyby z rodzaju Agaricus, niepoddane obróbce cieplnej lub ugotowane na parze lub w wodzie, zamrożone
-
Kod CN: 2007 99 35 - Dżemy, galaretki, marmolady, przeciery i pasty, z malin, otrzymane w wyniku obróbki cieplnej, o zawartości cukru > 30% masy (z wył. przetworów homogenizowanych objętych podpozycją 2007 10)
-
Kod CN: 0405 90 90 - Tłuszcze i oleje otrzymane z mleka, masło odwodnione i ghee (z wył. o zawartości tłuszczu >= 99,3% masy oraz o zawartości wody <= 0,5% masy, i masła naturalnego, masła odtwarzanego i masła z serwatki)