8438 10 Urządzenia piekarnicze i urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. pieców, maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8438 10 10 - Urządzenia piekarnicze (z wył. pieców i maszyn do wałkowania ciasta)
Kod CN: 8438 10 90 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 0307 43 25 - Mątwa "Sepiola spp.", zamrożona, nawet w skorupie (z wył. "Sepiola rondeleti")
Kod CN: 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
Kod CN: 6104 19 - Kostiumy z materiałów włókienniczych, damskie lub dziewczęce, dziane (z wył. z włókien syntetycznych, ubiorów narciarskich i strojów kąpielowych)
Kod CN: 8407 - Silniki spalinowe z zapłonem iskrowym z tłokami wykonującymi ruch posuwisto-zwrotny lub obrotowy
Kod CN: 3215 11 00 - Farba drukarska czarna, nawet stężona lub stała
Kod CN: 8474 31 00 - Betoniarki lub mieszarki, do zapraw (z wył. montowanych na wagonach kolejowych lub podwoziach ciężarówek)
Kod CN: 6206 30 00 - Bluzki, koszule i bluzki koszulowe, damskie lub dziewczęce, z bawełny (z wył. dzianych i trykotów)
Kod CN: 2009 89 71 - Sok wiśniowy i czereśniowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości > 30 € za 100 kg masy netto, zawierający dodatek cukru (z wył. z dodatkiem alkoholu)
Kod CN: 8466 20 91 - Uchwyty przedmiotów obrabianych do tokarek (z wył. w postaci przyrządów i uchwytów do celów specjalnych, włącznie z zestawami znormalizowanych części przyrządów i uchwytów)