8438 10 Urządzenia piekarnicze i urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. pieców, maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8438 10 10 - Urządzenia piekarnicze (z wył. pieców i maszyn do wałkowania ciasta)
Kod CN: 8438 10 90 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 3824 40 00 - Gotowe dodatki do cementów, zapraw lub betonów
Kod CN: 7310 21 11 - Puszki, z żeliwa lub stali, o pojemności < 50 l, które mają być zamykane przez lutowanie lub obciskanie, w rodzaju stosowanych do konserwowania żywności
Kod CN: 8419 89 - Maszyny, instalacje przemysłowe lub laboratoryjne, nawet ogrzewane elektrycznie, do obróbki materiałów w procesach wymagających zmiany temperatury, takich jak: grzanie, gotowanie, prażenie, pasteryzowanie, poddawanie działaniu pary wodnej, odparowywanie, parowanie, skraplanie lub chłodzenie, gdzie indziej niesklasyfikowane (inne niż urządzenia lub instalacje, w rodzaju stosowanych do celów domowych i z wył. pieców, piekarników i pozostałych urządzeń objętych pozycją 8514)
Kod CN: 4115 20 00 - Skrawki i pozostałe odpady skóry wyprawionej lub skóry wtórnej, nienadające się do produkcji artykułów skórzanych; pył, proszek i mączka ze skóry wyprawionej
Kod CN: 5402 59 00 - Nitka pojedyncza syntetyczna, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej < 67 decyteksów, o skręcie > 50 obrotów na metr (z wył. nici do szycia, przędzy pakowanej do sprzedaży detalicznej, przędzy teksturowanej, przędzy z polipropylenu, poliestru, nylonu lub pozostałych poliamidów)
Kod CN: 8215 10 20 - Zestawy składające się z jednego lub więcej noży objętych pozycją 8211 i co najmniej równoważną liczbę łyżek, widelców lub pozostałych artykułów objętych pozycją 8215, z metalu nieszlachetnego, zawierające tylko artykuły platerowane metalem szlachetnym
Kod CN: 0306 95 90 - Krewetki, nawet w skorupach, suszone, solone, wędzone lub w solance, włącznie z krewetkami w skorupach, gotowanymi na parze lub w wodzie (z wył. z rodziny Pandalidae i z rodzaju Crangon)
Kod CN: 1504 20 - Tłuszcze, oleje i ich frakcje, z ryb, nawet rafinowane (z wył. olejów z wątróbek i modyfikowanych chemicznie)