8438 10 Urządzenia piekarnicze i urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. pieców, maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Podrzędne kody CN
Kod CN: 8438 10 10 - Urządzenia piekarnicze (z wył. pieców i maszyn do wałkowania ciasta)
Kod CN: 8438 10 90 - Urządzenia do przemysłowego przygotowania lub do produkcji makaronów, spaghetti lub podobnych wyrobów (z wył. maszyn do suszenia makaronu i do wałkowania ciasta)
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 2401 10 35 - Tytoń suszony powietrzem na jasny, nieodżyłowany
Kod CN: 2309 90 43 - Preparaty do karmienia zwierząt, włącznie z przedmieszkami, zawierające glukozę, syrop glukozowy, maltodekstrynę lub syrop z maltodekstryny, i zawierające > 10%, ale <= 30% masy skrobi i >= 10%, ale < 50% masy produktów mlecznych (z wył. karmy dla psów lub kotów, pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 8428 90 71 - Ładowarki specjalnie zaprojektowane do sprzęgania z ciągnikami rolniczymi
Kod CN: 7217 20 10 - Drut z żeliwa lub stali niestopowej, w zwojach, zawierający < 0,25 % masy węgla, powleczony lub pokryty cynkiem, o maksymalnym wymiarze przekroju poprzecznego < 0,8 mm
Kod CN: 9018 - Przyrządy i urządzenia stosowane w medycynie, chirurgii, stomatologii lub weterynarii, włączając aparaturę scyntygraficzną, inną aparaturę elektromedyczną oraz przyrządy do badania wzroku, gdzie indziej niesklasyfikowane
Kod CN: 5107 10 90 - Przędza z wełny czesanej, zawierająca >= 85% masy wełny (z wył. niebielonej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
Kod CN: 1604 - Ryby przetworzone lub zakonserwowane; kawior i namiastki kawioru przygotowane z ikry rybiej
Kod CN: 4106 92 00 - Skóry i skórki z antylop, jeleni, łosi, słoni i pozostałych zwierząt, włącznie z zwierzętami morskimi, bez wełny lub odwłosione, i skóry zwierząt bez sierści, w stanie suchym „crust”, garbowane, nawet dwojone (z wył. dalej przetworzonych i bydlęcych lub ze zwierząt jednokopytnych, z owiec i jagniąt, kóz i koźląt, świń, gadów i tylko wstępnie garbowanych)
Kod CN: 8705 30 00 - Pojazdy strażackie (z wył. pojazdów do transportu osób)
Kod CN: 1602 90 95 - Mięso lub podroby z kóz, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, ekstraktów i soków z mięsa, zawierających mięso wołowe lub ze świń domowych)