8438 80 10 Urządzenia do przemysłowego przygotowania herbaty lub kawy (z wył. wirówek, urządzeń filtrujących, prażalniczych, suszarko-zamrażarek i pozostałych urządzeń grzewczych)
Kod CN 8438 80 10 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.93.17.0 - Maszyny do przemysłowego przygotowania lub produkcji żywności, włącznie z olejami lub innymi tłuszczami
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2909 11 00 - Eter dietylu (eter etylowy)
-
Kod CN: 2853 90 30 - Ciekłe powietrze, nawet pozbawione gazów szlachetnych; sprężone powietrze
-
Kod CN: 3812 10 00 - Gotowe przyspieszacze wulkanizacji
-
Kod CN: 4202 32 10 - Portfele, portmonetki, papierośnice, woreczki na klucze lub tytoń i podobne artykuły w rodzaju zazwyczaj noszonych w kieszeni lub w torebce, z zewnętrzną powierzchnią z folii z tworzyw sztucznych
-
Kod CN: 7602 00 90 - Złom aluminium (z wył. żużla, popiołów odlewniczych itp. z produkcji żelaza i stali, zawierające możliwe do odzyskania aluminium w postaci krzemianów, wlewków i podobnych postaci surowych odlewanych, z przetopionych odpadów i złomu aluminium, popiołów i pozostałości z produkcji aluminium)
-
Kod CN: 8504 34 00 - Transformatory o mocy wyjściowej > 500 kVA (z wył. z ciekłym dielektrykiem)
-
Kod CN: 8537 10 91 - Urządzenia sterujące z programowalną pamięcią (z wył. paneli sterowanych numerycznie z wbudowaną maszyną do automatycznego przetwarzania danych)
-
Kod CN: 6909 90 00 - Koryta, wanny i podobne zbiorniki, w rodzaju stosowanych w rolnictwie, ceramiczne; garnki, słoje i podobne wyroby, w rodzaju stosowanych do transportu lub pakowania towarów, ceramiczne (z wył. pojemników ogólnego przeznaczenia dla laboratoriów, pojemników dla sklepów i artykułów gospodarstw domowych)
-
Kod CN: 1602 50 10 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, niepoddane obróbce cieplnej, włącz. mieszanki poddanego obróbce cieplnej mięsa lub podrobów z niepoddanymi obróbce cieplnej (z wył. kiełbas i podobnych wyrobów, i przetworów z wątroby (wątróbki))
-
Kod CN: 0304 71 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), zamrożone