8445 11 00 Gręplarki do przygotowywania włókien tekstylnych
Kod CN 8445 11 00 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.94.11.0 - Maszyny do wytłaczania, rozciągania, teksturowania lub cięcia włókien chemicznych, materiałów lub przędzy z włókien chemicznych; maszyny do przygotowywania włókien tekstylnych
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 3603 00 80 - Detonatory elektryczne (z wył. zapalników pocisków)
-
Kod CN: 3824 99 15 - Wymieniacze jonowe (z wył. polimerów objętych działem 39)
-
Kod CN: 1210 10 00 - Szyszki chmielowe, świeże lub suszone (z wył. mielonych, sproszkowanych lub w formie granulek)
-
Kod CN: 4810 99 - Papier i tektura, powleczone jednostronnie lub obustronnie kaolinem (glinką białą) lub innymi substancjami nieorganicznymi, ze spoiwem lub bez, oraz bez żadnej innej powłoki, nawet barwione powierzchniowo, dekorowane na powierzchni lub z nadrukiem, w zwojach lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o dowolnym wymiarze (z wył. w rodzaju stosowanych do pisania, druku lub innych celów graficznych, papieru i tektury siarczanowych, papieru i tektury wielowarstwowych, i bez innych powłok)
-
Kod CN: 1602 49 90 - Mięso lub podroby ze świń, włącznie z mieszankami, przetworzone lub zakonserwowane (z wył. ze świń domowych, szynek, łopatek i ich części, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 8429 19 00 - Spycharki czołowe i spycharki skośne, na kołach, samobieżne
-
Kod CN: 0909 - Nasiona anyżku, badianu, kopru, kolendry, kminu lub kminku; jagody jałowca
-
Kod CN: 2925 - Związki z karboksyimidową grupą funkcyjną (włącznie z sacharyną i jej solami) oraz związki z iminową grupą funkcyjną
-
Kod CN: 5810 10 90 - Hafty na podłożu materiału włókienniczego, bez widocznego podłoża, w sztukach, paskach lub motywach, o wartości <= 35 €/kg (masy netto)
-
Kod CN: 0711 20 10 - Oliwki, zakonserwowane tymczasowo, np. w gazowym ditlenku siarki, w solance, w wodzie siarkowej lub w innych roztworach konserwujących, ale nienadające się w tym stanie do bezpośredniego spożycia (z wył. do produkcji oliwy)