8451 80 30 Maszyny do apreturowania lub wykończania przędzy, materiałów lub gotowych wyrobów włókienniczych (z wył. maszyn do klejenia lub wykończania filcu, kalandrów i pras uniwersalnych)
Kod CN 8451 80 30 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.94.21.0 - Maszyny do prania, czyszczenia, wyżymania, prasowania, tłoczenia, farbowania, nawijania i podobnej obróbki przędzy włókienniczej i tkanin; urządzenia do produkcji i wykończania filcu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2009 12 00 - Sok pomarańczowy, niesfermentowany, o liczbie Brixa <= 20 w 20°C, nawet z dodatkiem cukru lub innej substancji słodzącej (z wył. z dodatkiem alkoholu i soku zamrożonego)
-
Kod CN: 6116 10 - Rękawiczki, mitenki i rękawice z jednym palcem, impregnowane, powleczone lub pokryte tworzywem sztucznym lub gumą, dziane
-
Kod CN: 4104 49 11 - Skóry i skórki, z pełnymi licami, niedwojone i dwoina licowa, odwłosione, z cieląt wschodnioindyjskich, całe, nawet z łbem i nogami, w stanie suchym („crust”), o powierzchni lica jednej sztuki <= 2,6 m² (28 stóp kwadratowych) i każda o masie netto <= 4,5 kg, niewyprawione inaczej niż tylko z użyciem garbników roślinnych, nawet poddane pewnej obróbce, ale w sposób oczywisty nieprzydatne do bezpośredniego stosowania do produkcji artykułów ze skóry wyprawionej (z wył. z pełnymi licami, niedwojonych i dwoiny licowej)
-
Kod CN: 3301 - Olejki eteryczne, nawet pozbawione terpenów, włącznie z konkretami i absolutami; rezinoidy; wyekstrahowane oleożywice; koncentraty olejków eterycznych w tłuszczach, ciekłych olejach, woskach lub w podobnych substancjach, otrzymanych w procesie maceracji, nawet tłuszczami (enfleurage); terpenowe produkty uboczne deterpenacji olejków eterycznych; wodne destylaty i wodne roztwory olejków eterycznych
-
Kod CN: 0307 42 20 - Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7419 99 - Artykuły z miedzi, gdzie indziej nieklasyfikowane
-
Kod CN: 0210 20 90 - Mięso z bydła bez kości, solone, w solance, suszone lub wędzone
-
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
-
Kod CN: 7601 10 00 - Aluminium niestopowe, nieobrobione plastycznie
-
Kod CN: 0207 11 30 - Ptactwo z gatunku Gallus domesticus, oskubane i wypatroszone, bez głów i łapek, ale z szyjami, sercami, wątróbkami i żołądkami, znane jako „kurczaki 70 %”, świeże lub schłodzone