0307 42 20 Kałamarnice "Loligo spp.", żywe, świeże lub schłodzone
Kod CN 0307 42 20 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 03.00.42.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, niehodowlane
-
Kod PKWiU: 03.00.44.0 - Pozostałe mięczaki żywe, świeże lub schłodzone, hodowlane
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2844 30 51 - Cermetale zawierające tor lub związki tego produktu
-
Kod CN: 4805 - Papier i tektura, niepowleczone, w zwojach o szerokości > 36 cm lub arkuszach prostokątnych lub kwadratowych, o jednym boku > 36 cm i o drugim boku > 15 cm, po rozłożeniu, niepoddane dalszej obróbce lub przetwarzaniu w inny sposób niż wymieniony w uwadze 3 do niniejszego działu, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 5603 14 10 - Włókniny, powleczone lub pokryte, gdzie indziej niesklasyfikowane, z włókien ciągłych chemicznych, o masie powierzchniowej > 150 g/m²
-
Kod CN: 7411 22 00 - Rury i przewody rurowe, ze stopów miedzi z niklem (stop miedziowo-niklowy) lub ze stopów miedzi z niklem i cynkiem (alpaka)
-
Kod CN: 4804 21 - Papier workowy siarczanowy, niebielony, niepowleczony, w zwojach o szerokości > 36 cm (z wył. wyrobów objętych pozycją 4802, 4803 lub 4808)
-
Kod CN: 2204 22 91 - Wina bez ChNP i ChOG, produkowane we Wspólnocie Europejskiej, w pojemnikach o objętości > 2 l, ale <= 10 l, o rzeczywistej objętościowej mocy alkoholu > 15% obj.
-
Kod CN: 2009 90 73 - Mieszanki soków z owoców cytrusowych i soku ananasowego, niesfermentowane, o liczbie Brixa <= 67 w 20°C, o wartości <= 30 € za 100 kg masy netto, o zawartości dodatku cukru <= 30% masy (z wył. z dodatkiem alkoholu)
-
Kod CN: 1602 50 95 - Mięso lub podroby z bydła, przetworzone lub zakonserwowane, poddane obróbce cieplnej (z wył. wołowiny peklowanej w opakowaniach hermetycznych, kiełbas i podobnych wyrobów, drobno homogenizowanych przetworów, pakowanych do sprzedaży detalicznej jako żywność dla niemowląt lub do celów dietetycznych, w pojemnikach o zawartości netto <= 250 g masy, przetworów z wątroby (wątróbki), i ekstraktów i soków z mięsa)
-
Kod CN: 6304 19 90 - Narzuty z dowolnego materiału włókienniczego (z wył. z bawełny, z lnu lub ramii, dzianych, bielizny pościelowej, kołder i narzut pikowanych)
-
Kod CN: 7226 20 00 - Wyroby walcowane płaskie ze stali szybkotnącej, o szerokości < 600 mm, walcowane na gorąco lub walcowane na zimno