8462 39 91 Nożyce mechaniczne (włączając prasy) hydrauliczne, niesterowane numerycznie, do obróbki metalu (inne niż maszyny do obróbki wyrobów płaskich oraz kombinowane dziurkarki i wykrawarki)
Kod CN 8462 39 91 odpowiada następującym kodom Polskiej Klasyfikacji Wyrobów i Usług PKWiU:
-
Kod PKWiU: 28.41.32.0 - Dziurkarki i wykrawarki do metalu
Sprawdź inne kody CN
-
Kod CN: 2835 31 00 - Trifosforan sodu [tripolifosforan sodu], nawet niezdefiniowany chemicznie
-
Kod CN: 8113 00 90 - Artykuły z cermetali, gdzie indziej niesklasyfikowane
-
Kod CN: 2401 10 35 - Tytoń suszony powietrzem na jasny, nieodżyłowany
-
Kod CN: 7208 52 91 - Wyroby walcowane płaskie z żeliwa lub stali niestopowej, o szerokości >= 2050 mm, nie w zwojach, nieobrobione więcej niż walcowane na gorąco, nieplaterowane, niepokryte ani niepowleczone, o grubości >= 4,75 mm, ale <= 10 mm, bez wzorów wypukłych
-
Kod CN: 5205 35 00 - Nitka wieloskładowa (złożona) lub kablowana, z włókien nieczesanych, zawierająca >= 85% masy bawełny i o masie liniowej nitki pojedynczej < 125 decyteksa "o numerze metrycznym > 80, dla nitki pojedynczej" (z wył. nici do szycia i pakowanej do sprzedaży detalicznej)
-
Kod CN: 3702 - Film fotograficzny w rolkach, światłoczuły, nienaświetlony, z dowolnego materiału innego niż papier, tektura lub tekstylia; film w rolkach do natychmiastowych odbitek, światłoczuły, nienaświetlony
-
Kod CN: 1515 90 39 - Olej z nasion tytoniu i jego frakcje, nawet rafinowane, ale niemodyfikowane chemicznie, (z wył. do zastosowań technicznych lub przemysłowych i oleju surowego)
-
Kod CN: 0305 69 80 - Ryby solone, ale niesuszone lub niewędzone i ryby w solance, inne niż jadalne odpadki rybne (z wył. filetów, śledzi, dorsza, sardeli, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, ryb z gatunku Boreogadus saida, halibuta białego, łososia pacyficznego, łososia atlantyckiego, głowacicy)
-
Kod CN: 0304 - Filety rybne i pozostałe mięso rybie (nawet rozdrobnione), świeże, schłodzone lub zamrożone
-
Kod CN: 2303 30 00 - Pozostałości i odpady browarnicze i gorzelniane