Kod CN: 0304 41 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 42 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 42 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 42 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 42 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae) (z wył. z gatunku Oncorhynchus mykiss, o masie > 400 g każdy), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 43 00 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 44 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 44 10 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 44 30 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 44 90 - Filety z z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. z dorsza, czerniaka oraz ryby z gatunku Boreogadus saida), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 45 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 46 00 - Filety z antara (Dissostichus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 47 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 47 10 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 47 20 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 47 30 - Filety z żarłacza błękitny (Prionace glauca), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 47 90 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, świeże lub schłodzone (z wył. kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN: 0304 48 00 - Filety z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 49 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 49 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 49 50 - Filety z karmazynów (Sebastes spp.), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 49 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 51 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z tilapi (Oreochromis spp.), sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), karpiowatych (Cyprinus carpio, Carassius carassius, Ctenopharyngodon idellus, Hypophthalmichthys spp., Cirrhinus spp., Mylopharyngodon piceus), węgorzy (Anguilla spp.), okonia nilowego (Lates niloticus) i żmijogłowowatych (Channa spp.) (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 52 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z łososiowatych (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 53 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 54 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z włócznika (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 55 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z antara (Dissostichus spp.) (Xiphias gladius)(z wył. filetów), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 56 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0304 56 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0304 56 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus) , świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0304 56 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0304 56 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , świeże lub schłodzone (z wył. filetów, z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN: 0304 57 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), świeże lub schłodzone (z wył. filetów)
Kod CN: 0304 59 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 59 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb słodkowodnych (z wył. z filetów, tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 59 50 - Płaty śledziowe, świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 59 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z ryb (z wył. słodkowodnych, płatów śledziowych, filetów, z tilapi, sumów i sumików, karpiowatych, węgorzy, okonia nilowego, żmijogłowowatych, łososiowatych, ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae), świeże lub schłodzone
Kod CN: 0304 61 00 - Filety z tilapi (Oreochromis spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 62 00 - Filety z sumów i sumików (Pangasius spp., Silurus spp., Clarias spp., Ictalurus spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 63 00 - Filety z okonia nilowego (Lates niloticus), zamrożone
Kod CN: 0304 71 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac, Gadus macrocephalus), zamrożone
Kod CN: 0304 71 10 - Filety z dorsza (Gadus macrocephalus), zamrożone
Kod CN: 0304 71 90 - Filety z dorsza (Gadus morhua, Gadus ogac), zamrożone
Kod CN: 0304 72 00 - Filety z łupacz (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus), zamrożone
Kod CN: 0304 73 00 - Filety z czarniaka (Pollachius virens), zamrożone
Kod CN: 0304 74 - Filety z morszczuka (Merluccius spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 74 11 - Filety z morszczuka kapskiego (Merluccius capensis) i morszczuka głębokowodnego (Merluccius paradoxus)
Kod CN: 0304 74 15 - Filety z morszczuka argentyńskiego (Merluccius hubbsi), zamrożone
Kod CN: 0304 74 19 - Filety z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. kapskiego, głębinowego i argentyńskiego), zamrożone
Kod CN: 0304 74 90 - Filety z widłaka (Urophycis spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 75 00 - Filety z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
Kod CN: 0304 79 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka i mintaja), zamrożone
Kod CN: 0304 79 10 - Filety z ryb z gatunku Boreogadus saida, zamrożone
Kod CN: 0304 79 30 - Filety z witlinka (Merlangius merlangus), zamrożone
Kod CN: 0304 79 50 - Filety z buławika nowozelandzkiego (miruna nowozelandzka) (Macruronus novaezelandiae), zamrożone
Kod CN: 0304 79 80 - Filety z molwy (Molva spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 79 90 - Filety z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. dorszy, łupacza, czerniaka, morszczuka i widłaka, mintaja i błękitka, ryb z gatunku Boreogadus saida, witlinka, rdzawca, buławika nowozelandzkiego, molwy), zamrożone
Kod CN: 0304 81 00 - Filety z łososia pacyficznego (Oncorhynchus nerka, Oncorhynchus gorbuscha, Oncorhynchus keta, Oncorhynchus tschawytscha, Oncorhynchus kisutch, Oncorhynchus masou i Oncorhynchus rhodurus), łososia atlantyckiego (Salmo salar) i głowacicy (Hucho hucho), zamrożone
Kod CN: 0304 82 - Filety z pstrągów i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
Kod CN: 0304 82 10 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy, zamrożone
Kod CN: 0304 82 50 - Filety z pstrąga i troci (Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster), zamrożone
Kod CN: 0304 82 90 - Filety z pstrąga i troci (Salmo trutta, Oncorhynchus mykiss, Oncorhynchus clarki, Oncorhynchus aguabonita, Oncorhynchus gilae, Oncorhynchus apache i Oncorhynchus chrysogaster) (z wył. z pstrąga i troci (Oncorhynchus mykiss), o masie > 400 g każdy), zamrożone
Kod CN: 0304 83 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae), zamrożone
Kod CN: 0304 83 10 - Filety z gładzicy (Pleuronectes platessa), zamrożone
Kod CN: 0304 83 30 - Filety ze stornii (Platichthys flesus), zamrożone
Kod CN: 0304 83 50 - Filety ze smuklic (Lepidorhombus spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 83 90 - Filety z płastug (Pleuronectidae, Bothidae, Cynoglossidae, Soleidae, Scophthalmidae i Citharidae) (z wył. gładzicy, stornii i smuklicy), zamrożone
Kod CN: 0304 84 00 - Filety z włócznika (Xiphias gladius), zamrożone
Kod CN: 0304 85 00 - Filety z antarów (Dissostichus spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 86 00 - Filety z śledzi (Clupea harengus, Clupea pallasii), zamrożone
Kod CN: 0304 87 00 - Filety z tuńczyka (z rodzaju Thunnus), latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
Kod CN: 0304 88 - Filety z koleni, pozostałych rekinów i rajowatych (Rajidae), zamrożone
Kod CN: 0304 88 11 - Filety z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 88 15 - Filety z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
Kod CN: 0304 88 18 - Filety z żarłacza błękitnego (Prionace glauca),, zamrożone
Kod CN: 0304 88 19 - Filety z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN: 0304 88 90 - Filety z rajowatych (Rajidae), zamrożone
Kod CN: 0304 89 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
Kod CN: 0304 89 10 - Filety z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
Kod CN: 0304 89 21 - Filety z karmazyna (Sebastes marinus), zamrożone
Kod CN: 0304 89 29 - Filety z karmazyna (Sebastes spp.) (z wył. Sebastes marinus), zamrożone
Kod CN: 0304 89 30 - Filety z ryb z rodzaju Euthynnus (z wył. latającego lub paskowanego bonito (Euthynnus (Katsuwonus) pelamis), zamrożone
Kod CN: 0304 89 41 - Filety z makreli z gatunku Scomber australasicus, zamrożone
Kod CN: 0304 89 49 - Filety z makreli (Scomber scombrus, Scomber japonicus) i ryby z gatunku Orcynopsis unicolor, zamrożone
Kod CN: 0304 89 60 - Filety z żabnic (Lophius spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 89 90 - Filety z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane, zamrożone
Kod CN: 0304 91 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z włócznika "Xiphias gladius" (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 92 00 - Mięso (nawet rozdrobnione), z antara "Dissostichus spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 94 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 94 10 - Surimi z mintaja (Theragra chalcogramma), zamrożone
Kod CN: 0304 94 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z mintaja (Theragra chalcogramma) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
Kod CN: 0304 95 10 - Surimi, z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. mintaja (Theragra chalcogramma)), zamrożone
Kod CN: 0304 95 21 - Mięso (nawet rozdrobnione) z dorsza z gatunku Gadus macrocephalus (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 25 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza z gatunku Gadus morhua (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z dorsza (Gadus ogac) oraz ryby z gatunku Boreogadus saida (z wył. Filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 30 - Mięso (nawet rozdrobnione), z łupacza (plamiak) (Melanogrammus aeglefinus) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 40 - Mięso (nawet rozdrobnione), z czarniaka (Pollachius virens) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 50 - Mięso (nawet rozdrobnione), z morszczuka z rodzaju Merluccius (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 60 - Mięso (nawet rozdrobnione), z błękitka (Micromesistius poutassou, Gadus poutassou) (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 95 90 - Mięso (nawet rozdrobnione), z ryb z rodzin Bregmacerotidae, Euclichthyidae, Gadidae, Macrouridae, Melanonidae, Merlucciidae, Moridae i Muraenolepididae (z wył. filetów i surimi, mintaja (Theragra chalcogramma), dorsza, łupacza, czarniaka, morszczuka z rodzaju Merluccius i błękitka), zamrożone
Kod CN: 0304 96 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów, zamrożone
Kod CN: 0304 96 10 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), zamrożone
Kod CN: 0304 96 20 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza śledziowego (Lamna nasus), zamrożone
Kod CN: 0304 96 30 - Mięso (nawet rozdrobnione) z żarłacza błękitnego (Prionace glauca), zamrożone
Kod CN: 0304 96 90 - Mięso (nawet rozdrobnione) z kolenia i pozostałych rekinów , zamrożone (z wył. z kolenia (Squalus acanthias) i rekinków (Scyliorhinus spp.), żarłacza śledziowego (Lamna nasus) i żarłacza błękitnego (Prionace glauca))
Kod CN: 0304 97 00 - Mięso (nawet rozdrobnione) z rajowatych (Rajidae), zamrożone
Kod CN: 0304 99 - Mięso z ryb, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. z włócznika, antara i filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 10 - Surimi, gdzie indziej niesklasyfikowan, zamrożone
Kod CN: 0304 99 21 - Mięso z ryb słodkowodnych, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Kod CN: 0304 99 23 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze śledzi "Clupea harengus, Clupea pallasii" (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 29 - Mięso (nawet rozdrobnione), z karmazyna "Sebastes spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 55 - Mięso (nawet rozdrobnione), ze smuklicy "Lepidorhombus spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 61 - Mięso (nawet rozdrobnione), z bramy "Brama spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 65 - Mięso (nawet rozdrobnione), z żabnicy "Lophius spp." (z wył. filetów), zamrożone
Kod CN: 0304 99 99 - Mięso z ryb morskich, gdzie indziej niesklasyfikowane (z wył. filetów i surimi), zamrożone
Nie znaleziono dopsowania dla kodów PKWiU i CN.
Sprawdź inne kody CN
Kod CN: 5407 30 00 - Tkaniny z przędzy z włókna ciągłego syntetycznego, włącznie z przędzą jednowłóknową, o masie liniowej >= 67 decyteksów i o wymiarze przekroju poprzecznego <= 1 mm, składające się z warstw równoległych przędz nałożonych jedna na drugą pod kątem ostrym lub prostym, warstwy te łączone są na przecięciach przędz za pomocą kleju lub metodą termiczną.
Kod CN: 2701 - Węgiel; brykiety, brykietki i podobne paliwa stałe wytwarzane z węgla
Kod CN: 8466 - Części i akcesoria nadające się do stosowania wyłącznie lub głównie do maszyn objętych pozycjami od 8456 do 8465, włączając uchwyty przedmiotów obrabianych, uchwyty narzędzi, głowice gwinciarskie maszynowe (samootwierające), podzielnice i pozostałe urządzenia specjalne do obrabiarek, gdzie indziej niesklasyfikowane; uchwyty do narzędzi wszelkich typów do obróbki ręcznej
Kod CN: 5910 00 00 - Pasy lub taśmy, przenośnikowe lub napędowe, z materiałów włókienniczych, nawet impregnowane, pokryte, powleczone lub laminowane tworzywami sztucznymi, lub wzmacniane metalem, lub innym materiałem (z wył. wyrobów o grubości < 3 mm i nieokreślonej długości, i wyrobów impregnowanych, powleczonych lub pokrytych gumą lub wykonanych z przędzy lub sznura impregnowanych lub pokrytych gumą)
Kod CN: 1515 50 11 - Olej sezamowy surowy, do zastosowań technicznych lub przemysłowych (z wył. do produkcji artykułów spożywczych)
Kod CN: 1212 93 00 - Trzcina cukrowa, świeża, schłodzona, zamrożona lub suszona, nawet mielona
Kod CN: 2517 20 00 - Makadam z żużla, z popiołów odlewniczych lub z podobnych odpadów przemysłowych, nawet zawierający otoczaki, żwir, gruby żwir i krzemień, jako kruszywo do betonu, jako tłuczeń drogowy lub do podsypki torów kolejowych lub inne kruszywo
Kod CN: 2711 12 97 - Propan o czystości <= 99%, skroplony (z wył. do przeprowadzania przemian chemicznych)
Kod CN: 5005 00 90 - Nitka wyczeskowa z odpadów jedwabiu (z wył. niebielonej, pranej lub bielonej i pakowanej do sprzedaży detalicznej)